Keystone logo
University of Groningen MSc i Kulturgeografi - Climate Adaptation Governance
University of Groningen

MSc i Kulturgeografi - Climate Adaptation Governance

Leeuwarden, Holland

1 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Sep 2024

EUR 1.084 / per year *

På campus

* for EU/EØS-studerende. 14816 € for studerende uden for EU/EØS

Introduktion

Hvilken indvirkning har turisme på et områdes sociale, kulturelle, miljømæssige og rumlige karakteristika? Hvordan påvirker og bliver turister påvirket af steder og kulturer?

Hvordan kan turismegeografi med sin lange tradition i at forske i menneskelige aktiviteter, adfærd og påvirkninger på sted, tid og rum hjælpe med at forstå de udfordringer, som nutidig turisme står over for? Du vil tackle disse spørgsmål og studere interaktionerne mellem turister, besøgende, lokalsamfund og det naturlige og bygge miljø i detaljer i Turisme Geografi og Planlægning spor.

Turisme er et globalt fænomen med vigtige regionale og lokale konsekvenser. På grund af det store antal turistrejser og de mulige økonomiske påvirkninger ses turismeudvikling ofte af politiske beslutningstagere som en vigtig strategi for regional udvikling. Som COVID-19 har vist, er turisme et skrøbeligt fænomen: det kan pludselig gå i stå og efterlade samfund, der er afhængige af turisme, uden midler til at opretholde deres levebrød. Desuden havde turismen før COVID-19 nået et niveau, der truede den samme arv (både menneskelig og naturlig), som den afhænger af.

Turismegeografi og -planlægningssporet giver kritisk indsigt i turismesektorens rolle i sådanne spørgsmål om levedygtighed og identitet. Det tilbyder internationale, stedsbaserede, kritiske og forskningsorienterede tilgange. I tråd med undervisnings- og forskningsfilosofien på RUG/Campus Fryslân er sporets tilgang til turisme tværfagligt, der involverer discipliner som historie, antropologi, psykologi, fysisk planlægning og gæstfrihedsstudier i pensum og dialog med globale og lokale aktører (bæredygtigt) udvikling af turisme.

Gennem teoretiske perspektiver vil du udvikle kapaciteten til at forstå, analysere og evaluere komplekse problemer relateret til (bæredygtig) turismeudvikling og planlægning.

Hvorfor studere dette program i Leeuwarden?

Universitetet i Groningen er det eneste universitet i Holland, der tilbyder en Master i kulturgeografi. Det er en af de få mestre, der undervises på Campus Fryslân. Dine obligatoriske kurser undervises i Leeuwarden. Studerende trænes med de nødvendige kritiske, analytiske, metodiske og teoretiske værktøjer til at bidrage til stedrelateret levedygtighed i samfundet. Karriereperspektiver varierer fra regeringer, ngo'er og virksomhedsroller.

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Læreplan

Programresultat

Programundervisning

Karrieremuligheder

Om skolen

Chat with students

Spørgsmål