Keystone logo
University of Guyana

University of Guyana

University of Guyana

Introduktion

Turkeyen Campus

University of Guyana er Guyana's eneste nationale videregående uddannelsesinstitution. Det blev oprettet i april 1963 med følgende mission: "At opdage, generere, formidle og anvende viden om den højeste standard for tjeneste for samfundet, nationen og hele menneskeheden inden for en atmosfære af akademisk frihed, der giver mulighed for fri og kritisk forespørgsel. "Det begyndte sin drift i oktober samme år på Queens College, nationens førende gymnasium, før den flyttede til Tyrkiet Campus i 1970. I starten var programmerne begrænset til kunst, naturvidenskab og samfundsvidenskab . Et fakultet for uddannelse blev oprettet i 1967, og dette blev efterfulgt af Det Tekniske Fakultet i 1969, Institut for Fjernundervisning og Idé (IDCE), startede som en ekstramural enhed i 1975, Fakultet for Landbrug (1977) og Sundhedsvidenskab (1981), sidstnævnte som en udvækst af naturvidenskab.

En Skovbrugsenhed blev oprettet i 1987, og den blev derefter en del af Landbrugsfakultetet, og i 2003 fusionerede Kunst- og Uddannelsesfakultetene sig til Skolen for Uddannelse og Humaniora. Endvidere så Millenniumsskiftet dannelsen af ​​Skolen for Jord- og Miljøvidenskab (SEES), født af fusionen af ​​Geografisk Afdeling og Miljøundersøgelsesenheden. Desuden blev Biodiversitetscenteret, der er relevant for de aktiviteter, som SEES og Landbrugs- og Skovbrugsfakultetet forfølger, samt et Center for Informationsteknologi (CIT), der betjener hele universitetet. University of Guyana udvidet i 2000 med tilføjelsen af ​​Tain Campus i Berbice. (I oktober 2016 blev SEES omdannet til Fakultet for Jord- og Miljøundersøgelser som en akademisk og administrativ leder af enheden som en del af en bredere omorganisering.)

University of Guyana tilbyder nu mere end 60 bachelor- og kandidatuddannelser, herunder i naturvidenskab, ingeniørvidenskab, miljøvidenskab, skovbrug, byplanlægning og ledelse, turisme studier, uddannelse, kreativ kunst, økonomi, lov, medicin, optometri, og sygepleje. Flere online-programmer er tilgængelige, ligesom ekstra-mural klasser gennem IDCE på fire steder - i byen Georgetown og byerne Anna Regina, Essequibo, Region 2; Linden, Øvre Demerara, Region 4; og New Amsterdam, Berbice, Region 6. Institutionen har en 2016 indskrivning på ca. 8.000 studerende, og den har bestået mere end 20.000 studerende, der har gået videre til vellykkede karriere lokalt, regionalt og internationalt inden for alle fagområder. Universitetet er også en stor bidragyder til den offentlige og private sektor og til den nationale økonomi.

Universitetet tilbyder certifikat, diplom, associeret grad, bachelor grad, kandidatgrad (post-graduate) grad og faglige uddannelser. Disse programmer leveres gennem følgende syv organisatoriske enheder, kaldet fakulteter, der hver især er under ledelse af en dekan: landbrug og skovbrug; Jord- og miljøstudier; Uddannelse og humaniora; Sundhedsvidenskab, med en skole for medicin; Naturvidenskab; Samfundsvidenskab; og teknologi. Den største enhed er Det Samfundsvidenskabelige Fakultet med følgende syv afdelinger: Business og Management Studies; Center for Kommunikationsstudier; Økonomi; Regering og internationale anliggender; Kandidatuddannelser; Lov; og sociologi. Institut for Erhvervsøkonomi, den største enhed i Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, tilbyder tre programmer; Regnskab, Bank og Finans, og Marketing. Desuden har den ca. 1.500 studerende, den største enkeltgruppe i Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, og 15 fakulteter (10 fuldtids- og 5 deltid). Desuden forvalter den i fællesskab de licenserede Commonwealth of Learning Masters i Business Administration, og Public Affairs (CMBA / PA).

Placeringer

  • Georgetown

    Turkeyen Campus, Georgetown, , Georgetown

Spørgsmål