Keystone logo
University of Hamburg - School of Integrated Climate and Earth System Sciences SICSS

University of Hamburg - School of Integrated Climate and Earth System Sciences SICSS

University of Hamburg - School of Integrated Climate and Earth System Sciences SICSS

Introduktion

Skolen for integreret klima og jordsystemvidenskab

SICSS blev grundlagt i 2008 som en forskerskole under ekspertiseklyngen "Integrated Climate System Analysis and Prediction (CliSAP)", der løb fra 2007-2018. Vores første ph.d.-studerende startede deres projekter som SICSS-medlemmer i 2008, og vores første kandidatstuderende blev indskrevet i oktober 2009. Siden da er SICSS vokset meget hurtigt!

I dag er vi permanent vært for ca. 75 ph.d.-studerende og ca. 45 kandidater på kandidatniveau. Siden sommeren 2019 tager SICSS sig af alle tidlige karrierefaser. Ud over MSc- og ph.d.-programmet er vi også ansvarlige for et postdoc-program og alle kønsspørgsmål i forbindelse med støtte til tidlig karriere.

Tværfaglig uddannelse og forskning i SICSS

SICSS står for tværfaglig og forskningsorienteret uddannelse i jord- og klimasystemvidenskab. SICSS forbinder studerende og kandidater med forskellig videnskabelig baggrund og ekspertise og muliggør en integreret, innovativ uddannelse. SICSS forbereder dig til at arbejde som ekspert inden for forskellige områder af klimaændringer: som forsker inden for naturvidenskab, samfundsvidenskab og økonomi, som konsulent eller som ekspert i nationale og internationale organisationer. Det høje niveau af disciplinær og tværfaglig forskning, den individuelle støtte og vejledning og den internationale atmosfære på SICSS er den inspirerende baggrund for vores program.

Alle vores programmer starter med et introduktionskursus, der giver et ekspertbaseret overblik over de discipliner, der beskæftiger sig med klimavidenskab. Den tværfaglige viden, der opnås i afgangskurser, suppleres med kurser om specifikke forskningsfærdigheder, der er nødvendige for en karriere inden for jord- og klimasystemvidenskab. Dette omfatter færdigheder inden for videnskabelig skrivning, præsentation eller ledelse. Andre kurser i forskningskompetence er dedikeret til programmering, computersprog, modelleringsværktøjer eller visualisering. Kurserne i forskningskompetence suppleres med kurser i god videnskabelig praksis og interkulturel uddannelse.

Placeringer

  • Hamburg

    School of Integrated Climate System Sciences Universität Hamburg Grindelberg 5 20144 Hamburg Germany, , Hamburg

Spørgsmål