Keystone logo
University of Helsinki Master i miljøændringer og global bæredygtighed
University of Helsinki

Master i miljøændringer og global bæredygtighed

Helsinki, Finland

2 Years

Engelsk, Finsk, Svensk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 18.000 / per year *

På campus

* for studerende uden for EU/EØS

Introduktion

Hvordan træffer man bæredygtige valg på en global skala?

Globale socioøkologiske problemer kræver multidisciplinære løsninger, der overskrider de sædvanlige grænser for videnskab og beslutningstagning. I kandidatuddannelsen i miljøændringer og global bæredygtighed (ECGS) er du uddannet til at tackle globale miljø- og bæredygtighedsudfordringer ved foredrag, seminarer, projektlæring og laboratorie- og feltkurser.

Du kan vælge mellem to studietspor : Miljøændringsstudiet i naturvidenskab og Global Bæredygtighedsstudiesporet i samfundsvidenskab. Du kan også studere emner som mad og bæredygtighed, klimastudier, oprindelige undersøgelser, bystudier, global arealanvendelse eller Østersøundersøgelser.

Studerer

ECGS er et virkelig tværfagligt kandidatprogram. Det dækker et indledende kernemodul for bæredygtighedsvidenskab, der er fælles for alle studerende, efterfulgt af to adskilte undersøgelsesspor: Environmental Change og Global Sustainability .

Miljøændringsundersøgelsesspor giver forståelse for, hvordan terrestriske og akvatiske økosystemer fungerer og giver vejledning i deres bæredygtige anvendelse.

Global Bæredygtigheds undersøgelsesspor giver eleverne en forståelse af de sociokulturelle grundlag for globale bæredygtighedsudfordringer, så du kan hjælpe med at udvikle løsninger, der tager social og miljømæssig retfærdighed i betragtning.

Hvorfor miljøændringer og global bæredygtighed?

Globale socioøkologiske problemer kræver multidisciplinære løsninger, der overskrider de sædvanlige grænser for videnskab og beslutningstagning. Kandidatuddannelsen i miljøændringer og global bæredygtighed (ECGS) træner dig i vidtrækkende tværfaglige tænkningsevner og giver dig mulighed for at:

  • undersøg miljø- og bæredygtighedsspørgsmål inden for dine respektive ekspertiseområder
  • løse problemer med socioøkologisk bæredygtighed i samarbejde med forskellige sociale aktører.

Programmet tilbyder tre forskellige grader - Master of Social Sciences, Master of Science eller Master of Science (Landbrug og Skovbrug). Graden bestemmes af valget af dit studiespor og modulerne inden for det valgte spor.

Efter eksamen har du tilstrækkelig ekspertise inden for miljøvidenskab, bæredygtighedsvidenskab og miljøpolitik til at fungere som specialist i den offentlige, private og tredje sektor, og du vil have opnået væsentlige færdigheder til at påbegynde en karriere inden for bæredygtig forretning og kommunikation. Du kan også gå videre til doktorgradsstudier og derefter stillinger inden for miljørelateret forskning.

Indlæggelser

Læreplan

Programresultat

Stipendier og finansiering

Karrieremuligheder

Programundervisning

Om skolen

Chat with students

Spørgsmål