Keystone logo
University of Holy Cross

University of Holy Cross

University of Holy Cross

Introduktion

University of Holy Cross ligger på vestbredden af Mississippi-floden få minutter fra centrum af New Orleans og er en af Sydens mest unikke uddannelsesmæssige oplevelser.

Universitetet blev grundlagt i 1916 som Our Lady of Holy Cross College, et ministerium for Marianites of Holy Cross, og blev oprettet for at uddanne og forberede lærere til arbejde i de mange skoler, som marianitterne åbnede over Syd Louisiana. Universitetets fortsatte urokkelige forbindelse til de marianitiske søsters tro og dets rødder i at uddanne dem, der til sidst ville undervise andre, er begge en del af fundamentet, der gør UHC-oplevelsen så speciel.

For vores studerende betyder dette mindre klasser, en trosbaseret atmosfære og mere personlig opmærksomhed fra et generøst, lydhørt team af professionelle. Det betyder at samarbejde i et spændende, iværksættermiljø, hvor fokus altid er ekspertise. Det betyder støtte fra et medfølende, omsorgsfuldt fakultet og personale, der alle er dedikeret til at sikre, at du får mest muligt ud af din uddannelsesmæssige oplevelse.

I sidste ende betyder det, at du forlader University of Holy Cross forberedt på livet.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • New Orleans

    Woodland Drive,4123, 70131, New Orleans

    Spørgsmål