Keystone logo
University of Hull

University of Hull

University of Hull

Introduktion

University of Hull blev dannet i 1927, hvilket gjorde os til det 14. ældste universitet i England. Med en stolt historie om akademisk ekspertise og med at skabe og inspirere livsændrende forskning, tilbyder vi den perfekte kombination af arv og højteknologi, alt sammen i en venlig og overkommelig studenterby. (Numbeo.com december 2020). Med det mål at blive kulstofneutral i 2027, der markerer Hulls 100 års jubilæum, er Hulls vision at forme en mere fair, lysere kulstofneutral fremtid for alle.

Undervisning og forskningskvalitet

Hull vandt en sølvpris i regeringsrammen for uddannelsesekspertise (TEF 2018), der anerkender ekspertise i undervisning og læring i britiske universiteter og colleges og har specialiseret sig i en bred vifte af højkvalitets undervisere undervist kurser og postgraduate forskning.

Vi er blandt de top 50 universiteter til forskningskraft (REF 2014) og utroligt ambitiøse over vores forskningsdagsorden. Vi tager de store globale udfordringer op - fra sundhed til levesteder, fra mad til oversvømmelse og fra forsyningskæder til slaveri. Vores syv forskningsinstitutter samler ekspertise fra alle hjørner af universitetet, og vores forskere samarbejder med centrale partnere og interessenter for at levere forskning, der er til gavn for alle, og former og informerer fremtidig politik.

Med studerende fra næsten 100 lande rundt om i verden, der vælger at studere på Hull, er vi en virkelig global institution. Imponerende 93,9% af vores kandidater går i arbejde eller studerer inden for 15 måneder efter at have afsluttet deres uddannelse (fuldtidsbegyndere på første grad, statistikker for videregående uddannelser, for det akademiske år 2019/20, udgivet af Statistisk Agentur for Højere Uddannelse juli 2022.

Campus og studerendes liv

Vi har investeret 300 millioner pund på nye faciliteter, herunder et bibliotek i verdensklasse, en topmoderne 400-sæders koncertsal med branchestandard studie- og optagelsesudstyr, studenterboliger på campus og nye sportsfaciliteter. Her finder du alt, hvad du har brug for for at studere, leve og socialisere dig - fra alsidige arbejdsområder til en prisvindende karriereservice - alt på et websted. Vores studenterforening er hjemsted for over 85 foreninger og sportsklubber.

Vi er også det eneste universitet, der har været en officiel partner for Team GB. Dette eksklusive seksårige partnerskab vil gavne vores studerende ved at præsentere muligheder for fælles forsknings- og virksomhedsprojekter og karrierefremmende muligheder.

University of Hull","author_url":"","source":""}" />

122372_InternationalStudentAmbassadorsSatChattingonGrass-219crop.jpeg

Studerende Support

Vi vil have dig til at nå dit fulde potentiale, så vi tilbyder en række forskellige support i din tid hos os.

Hver af vores studerende får tildelt en personlig vejleder til at mødes hele året, som giver akademisk rådgivning og er dit første kontaktpunkt for feedback og vejledning. Mens vores Student Services -team rådgiver om spørgsmål som sundhed og velvære, visa og immigration, penge og læringsstøtte - sikrer du, at du får mest muligt ud af alt, universitetet har at tilbyde.

Vores Student Futures-team hjælper dig med at være fremtidsfokuserede, opmuntrende og bemyndigende individer til at udvikle færdighedsnøgler til beskæftigelsesegnethed samt til at træffe og implementere velinformerede beslutninger om deres karriere og fortsatte faglige udvikling. Dette omfatter muligheder som praktikpladser og praktikophold. I de senere år har der også været muligheder gennem vores kandidatpraktikprogram.

Gebyrer og finansiering

Studieafgifter varierer for forskellige kurser og programmer, tag et kig på vores kursus for mere information samt vores sider om stipendier og stipendier og internationale stipendier.

Adgangskrav

Vi accepterer en række internationale kvalifikationer for at finde ud af om vores adgangskrav på vores bachelor- og postgraduate kursus sider.

Hvis engelsk ikke er dit første sprog, og du har brug for mere støtte, før du studerer hos os, tilbyder vi præsessionelle engelsk sprogkurser på forskellige niveauer.

Hvis du ønsker mere information om dette program fra University of Hull bedes du udfylde formularen og læse vores privatlivspolitik .

Placeringer

  • Hull

    Cottingham Road, HU6 7RX, Hull

Spørgsmål