Keystone logo
University Of Humanistic Studies

University Of Humanistic Studies

University Of Humanistic Studies

Introduktion

University Of Humanistic Studies ligger i hjertet af Utrechts middelalderlige centrum og er et lille kirkesamfundsuniversitet, der udtrykkeligt er inspireret af humanistiske traditioner. Vores forskning og uddannelse fokuserer på nutidige spørgsmål vedrørende betydningen af liv og verdenssyn og på at opbygge et humant samfund.

I øjeblikket er omkring 550 almindelige studerende indskrevet på universitetet i et bachelor-, master- eller pre-master-program for humanistiske studier eller i kandidatuddannelsen for plejeetik og politik. Disse programmer tilbydes (indtil videre) stort set på hollandsk. Nogle kurser undervises på engelsk og er åbne for udvekslingsstuderende. Universitetet tilbyder også doktorgradsprogrammer i ph.d.-skolen.

Humanistiske studier er en tværfaglig videnskab, der trækker på forskellige discipliner, der bruges sammen, når det er relevant. Disse discipliner er filosofi, etik, psykologi, uddannelse, sociologi, historie, religionsvidenskab og videnskabsfilosofi og videnskabelig metode.

Placeringer

  • Utrecht

    Kromme Nieuwegracht,29, 3512 HD, Utrecht

    Spørgsmål