Keystone logo
© University of Jyväskylä
University of Jyväskylä

University of Jyväskylä

University of Jyväskylä

Introduktion

University of Jyväskylä (JYU) er et universitet i verdensklasse, hvor multidisciplinær og banebrydende forskning møder åbent og energisk fællesskab. Gennem anerkendt undervisning, højprofileret ekspertise og globalt samarbejde søger og finder JYU-samfundet løsninger på fremtidens udfordringer. På den internationale rangliste over alle universiteter i verden er University of Jyväskylä blandt de tre bedste procent og repræsenterer verdens bedste inden for flere af sine discipliner.

Vi tilbyder 20 højkvalitets, forskningsbaserede kandidatuddannelser på engelsk. Internationale studerende er velkomne til at søge ind på de toårige uddannelser, som fører til en officielt anerkendt kandidatgrad og kvalificerer til ph.d.-studier. På vores seks fakulteter kan du uddybe din viden inden for forskellige områder, såsom uddannelsesvidenskab, idræts- og sundhedsvidenskab, matematik og naturvidenskab, informationsteknologi, erhvervsøkonomi og humaniora og samfundsvidenskab. Vi tilbyder også stipendier til de mest succesfulde internationale kandidatstuderende, som dækker udgifterne til studieafgifter og gør det givende og meget overkommeligt at studere hos os.

Jyväskylä ligger i det centrale Finland med smukke naturomgivelser og inspirerende arkitektur. JYU campus er en kombination af moderne stil og klassikere fra den berømte arkitekt Alvar Aalto. Seminaarinmäki campus blev tildelt 2022 med European Heritage Label. Campus fremhæver betydningen af det finske og europæiske uddannelsessystem som grundlag for lige og demokratisk samfund.

Nogle gange bliver det lidt køligt her i Finland, men på University of Jyväskylä vil de hjertevarme kammerater, forskere og lærere hjælpe med at holde et smil på læben. På University of Jyväskylä tager samfundet sig af sine medlemmer. Universitetet tilbyder støtte og hjælp til dine studier og trivsel. Vores internationale universitetsfællesskab er nemt at tilslutte sig!

Ranglister

UNIVERSITET I JYVÄSKYLÄ PÅ GLOBALE RANKLINGER

UDDANNELSE
Shanghai-rangering: 40
QS: 92
Times Higher Education: 66

SPORT OG SUNDHEDSVIDENSKABER
9. i Shanghais rangering af sportsvidenskabelige skoler og -afdelinger
QS: 92
Times Higher Education: 401 –500

PSYKOLOGISK FORSKNING
Shanghai Ranking: 201 –300
QS: 201 –250
Times Higher Education: 251 –300

KOMMUNIKATIONER
Shanghai Ranking: 101 –150

MATEMATIK
Shanghai Ranking: 101 –150
QS: 451 – 500

Studenterklæringer

Placeringer

  • Jyväskylän yliopisto

    Seminaarinkatu 15, 40014, Jyväskylän yliopisto

Spørgsmål