Keystone logo
© BIMM University
University of Kent

University of Kent

University of Kent

Introduktion

I QS World University Rankings 2024 er Kent blevet rangeret som nummer 39 i Storbritannien og er i top 25% af højere uddannelsesinstitutioner verden over.

Her i Kent er vi alle en del af et levende, kreativt og inkluderende universitet, der søger at sætte vores præg. Når du vælger Kent til internationalt studium, vælger du den perfekte gateway til verden udenfor. Et sted til at låse op for dine ambitioner. At tage dit syn fremad. At nå dine mål.

Du vil slutte dig til et mangfoldigt fællesskab af kreative og kritiske tænkere, der både vil inspirere og udfordre dig til at flytte dit fags grænser. Uanset om dit næste skridt er at opdage mere om dine interesser eller forfølge en langvarig karriereambition, vil vi arbejde sammen for at hjælpe dig med at forme din fremtid.

Uanset om du studerer på vores britiske campusser i Canterbury og Medway, eller på vores specialiserede postgraduate center i Paris, vil du finde et trygt og indbydende miljø i Kent. Ud over enestående undervisning, der udsætter dig for nye ideer, vil du have adgang til førsteklasses faciliteter, akademisk og velværestøtte og et væld af muligheder for at udvide din oplevelse.

For at støtte dig under dine studier omfatter vores generøse stipendiefond priser for musikalsk og sportslig ekspertise og eksklusive stipendier til internationale studerende.

Inspirerende undervisning ledet af forskning

Kents tilgang til forskning har altid været tværfaglig og samarbejdende. I det seneste Research Excellence Framework (REF) blev vores omdømme bekræftet som et verdensførende forskningsuniversitet på tværs af kunst og humaniora, videnskab og samfundsvidenskab. For dig betyder det, at du bliver en del af et fællesskab, der flytter grænser, som er ambitiøst, innovativt og opsat på at gøre en positiv forskel for folks liv. Du lærer af førende tænkere, hvis arbejde informerer deres undervisning, og som forstår, hvad det kræver at producere verdensførende forskning.

Fantastisk elevoplevelse

Med 157 nationaliteter på campus er verden lige uden for døren i Kent. Du bliver en del af vores mangfoldige og venlige fællesskab og bliver venner med mennesker fra hele kloden gennem vores mange studieforeninger, sportsklubber og internationale grupper.

Fejr med os ved at deltage i festivaler og begivenheder såsom Diwali, Holi, Thanksgiving eller det kinesiske nytår. Hold også øje med WorldFest, vores årlige fejring af vores internationale samfund.

Din fremtid starter her

Vi ønsker, at dit liv efter endt uddannelse matcher dine ambitioner, så hvor det er muligt, bygger vi virkelige erfaringer ind i din grad for at hjælpe dig med at udvikle de faglige færdigheder, du har brug for for at få succes. Vi sørger for, at vores faciliteter afspejler dem, du vil støde på i industrien, for at hjælpe dig med at komme i gang og give dig en seriøs fordel i kandidatverdenen. Du kan tilføje værdi til din grad ved at vælge at tage et år i industrien eller praktik: stor udvikling for dig og uvurderlig erfaring for din fremtidige karriere.

For at få støtte med det næste, eller for at finde ud af, hvor din uddannelse kan føre dig hen, giver vores prisvindende karriere- og beskæftigelsesservice praktisk støtte fra dag ét og op til tre år efter, du er færdiguddannet. Hvis dine planer involverer at arbejde i Storbritannien efter endt uddannelse, vil Kent Union støtte dig til at ansøge om Graduate Route.

Campus funktioner

Uanset om du studerer på et af vores fantastiske britiske campusser eller på vores specialiserede europæiske centre, venter der en venlig velkomst og en fremragende studerendeoplevelse. Her er en smagsprøve på, hvad du kan forvente.

Canterbury

En smuk og venlig by, rig på historie og hjemsted for næsten 30.000 studerende. Middelalderbygninger ligger ved siden af livlige barer og pubber og en bred vifte af butikker og restauranter. Mindre end en time fra London og omgivet af byer, landsbyer, landskaber og strande tilbyder Canterbury det bedste af alle verdener.

Med udsigt over katedralen har vores campus i parkområdet på en bakketop fantastiske undervisnings-, studie- og sociale faciliteter, herunder studenterbolig af høj kvalitet, Templeman-biblioteket, et sportscenter, et lægecenter, et teater, en natklub, en biograf, restauranter, barer , og butikker.

Medway

Der er meget at opdage i Medway: historiske byer, smukke landlige parker og barer og restauranter ved floden.

Vores Medway-campus er baseret på to steder – Pembroke og The Historic Dockyard Chatham – og har enestående faciliteter, herunder et industristandard nyhedsrum, laboratorier, post-produktionsstudier, øverum til musik og suiter til digital filmproduktion. Campus har en livlig og venlig atmosfære med god mad og underholdning til studievenlige priser.

Bruxelles

Bruxelles er hjemsted for EU-institutioner, NATO og mange andre internationale organisationer og ngo'er, og er verdenscentrum for internationale anliggender. Vores programmer drager fordel af dette, og vores studerende nyder uovertrufne muligheder for netværk, akademisk udvikling og faglig fremgang. Vores centers specialdesignede faciliteter inkluderer 24/7 stille studierum, foredragssale og seminarlokaler og kontorlokaler til ph.d.-forskere.

Paris

En af de mest kulturelt rige byer i verden, Paris bliver dit klasseværelse, når du følger i fodsporene på fremtrædende intellektuelle, der har boet i og hentet inspiration fra denne bemærkelsesværdige by. Indholdet af alle vores Paris-programmer er designet til at drage fordel af beliggenheden, med studieture til byens museer, kunstudstillinger, arkiver, biografer og arkitektoniske rigdomme en integreret del af dine studier.

Vores skole er baseret i Columbia Global Center (Reid Hall), et globalt forsknings- og studiecenter, der deles med partnerinstitutioner, i distriktet Montparnasse. Det ligger ved siden af Latinerkvarteret, et distrikt, der vrimler med studieliv, der fokuserer på det historiske Sorbonne.

Vi har over 5.300 studieværelser i Canterbury og over 1.100 i Medway. På vores Canterbury-campus tilbyder vi en bred vifte af studenterboliger af høj kvalitet, der opfylder dine behov og dit budget. Uanset hvilken mulighed du vælger, kan du være sikker på et sikkert, behageligt og indbydende miljø.

Indkvartering med egen forplejning

Perfekt, hvis du vil tilberede dine måltider og lejlighedsvis spise ude. Vi tilbyder indkvartering med egen forplejning i Darwin College, Keynes, Turing, Tyler Court og Park Wood og på vores dedikerede postgraduate indkvartering i Woolf College.

Delvis forplejning

Hvis du ikke vil have besværet med at tilberede alle dine måltider, er vores delvist forplejning ideel. Vores to muligheder på campus er:

Seng og Bistro

Tilgængelig for beboere i Keynes College og Becket Court, denne pakke inkluderer morgenmad og middag på Dolce Vita på hverdage og brunch og middag i Rutherford Dining Hall i weekender og helligdage.

Seng og Flex

Denne catering- og indkvarteringspakke, som er tilgængelig for beboere på Eliot og Rutherford Colleges, inkluderer en daglig ydelse på £10, som du kan bruge på mad på et udvalg af campussteder, syv dage om ugen, i løbet af terminen.

Liberty Quays

En fantastisk overnatningsmulighed for vores Medway-studerende. Du bor på dit værelse med eget bad i en lejlighed til mellem 5 og 8 studerende, og hver lejlighed har et rummeligt køkken. Udgifterne til indkvartering inkluderer forbrugsregninger, internetforbindelse og personlig indboforsikring.

  Stipendier og finansiering

  University of Kent har et langvarigt forhold til Chevening, som med succes har placeret forskere fra hele verden på universitetet i mange år. Kent er stolt af at være Chevening-partner og tilbyder tre partnerstipendier ud over standard Chevening-stipendier. University of Kent hilser ansøgninger fra alle Chevening-berettigede lande velkommen til enhver etårig undervist mastergrad, der starter i september 2024, baseret på vores britiske campusser. Find ud af, hvordan du ansøger .

  For studerende, der starter et postgraduate-kursus i september 2024 på et af vores britiske campusser, har vi flere stipendier til rådighed. Tjek, om du er berettiget til at ansøge, og få mere information på vores stipendiums websider .

  Her er stipendier, der kan være af særlig interesse:

  Hvorfor studere på University of Kent</p>

  Fremragende støtte

  Nomineret i kategorien Outstanding Support for Students af Times Higher Education Awards 2018.

  Fantastisk elevoplevelse

  Vores studerende vurderer os konsekvent som at tilbyde en af de bedste studerendes oplevelser i Storbritannien

  Globale udsigter

  Vi er stolte af vores stærke internationale fokus og sætter vores studerende i stand til at udvikle et globalt perspektiv

  Førsteklasses faciliteter

  Kent-studerende nyder godt af løbende investering i faciliteter, akademiske programmer og tjenester.

  Campusliv og faciliteter

  Der er så meget mere i Kent end forelæsninger og seminarer. Du kan deltage i et studentersamfund, tage en ny sport op, fordybe dig i musikscenen eller påtage dig frivilligt arbejde for at øge dine karrieremuligheder.

  Sport og fitness

  Vi er forpligtet til en 'sport for alle'-filosofi og opfordrer dig til at være mere aktiv, komme i form og have det sjovt, mens du er i Kent. Uanset om du er en rekreativ bruger eller en seriøs atlet, er vores dedikerede sportsudviklingsteam og fuldt kvalificerede sundheds- og fitnessinstruktører klar til at hjælpe. Generøse sportsstipendier er også tilgængelige.

  Kunst og kultur

  Nyd det allernyeste inden for film, teater, kunst, musik, historie og dans i vores biograf på campus og Gulbenkian Arts Center. Du kan også blive involveret i elevskabte produktioner og events.

  Musikalsk fællesskab

  Musik er en stor del af Kent-oplevelsen. Studerende i alle fag kan blive involveret i en bred vifte af musikaktiviteter uden for pensum, og der er endda muligheder for at optræde i de spektakulære omgivelser i Canterbury Cathedral. Musikpræstationsstipendier er tilgængelige for talentfulde instrumentalister og sangere.

  Klubber og samfund

  Del dine interesser og få livslange venner fra hele verden. En bred vifte af sports-, præstations-, kultur-, tros- og særlige interessegrupper er tilgængelige, og du kan endda etablere dit samfund. Der er også mulighed for frivilligt arbejde og fundraising og for at arbejde for Kent Unions tv- og radiostationer.

  Hav det sjovt på globalt plan

  Med vores virkelig internationale samfund – over 159 nationaliteter er repræsenteret af vores studerende – får du chancen for at fejre festivaler som Holi, Thanksgiving og kinesisk nytår med studerende fra hele verden.

  Studiestøtte og trivsel

  Giver støtte med specifikke læringsvanskeligheder, adgangskrav og inkluderende læringsplaner samt velværestøtte, hvis du oplever nogen form for nød, der opstår som følge af psykologiske, følelsesmæssige eller mentale helbredsproblemer.

  Karriere- og ansættelsestjeneste

  Kan hjælpe dig med at udvikle beskæftigelsesevner, planlægge din karriere, udvikle dit CV og praktisere samtaler samt mulighed for at deltage i workshops og arbejdsgiverbesøg på campus.

  Biblioteker

  To biblioteker med over 1,3 millioner bøger, tidsskrifter, tidsskrifter og onlineressourcer

  Placeringer

  • Canterbury

   Giles Ln, CT2 7NZ, Canterbury

  Chat with students

  Spørgsmål