Keystone logo
University of Leeds Climate Futures: Videnskab, samfund og politik MSc
University of Leeds

Climate Futures: Videnskab, samfund og politik MSc

Leeds, Det Forenede Kongerige

12 Months

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 26.000 *

På campus

* UK: £12.500 – internationalt: £26.000

Introduktion

Klimaforandringerne er blevet en af de mest definerende kriser i vor tid, der påvirker hvert hjørne af verden. Fra ekstremt vejr til fødevare- og vandusikkerhed afhænger vores planets fremtid af kvalificerede specialister til at levere løsninger til at hjælpe med at bekæmpe disse problemer.

Vores Climate Futures Masters vil give dig en holistisk forståelse af klimakrisen og levere de videnskabelige, sociale og politiske tilgange, du skal bruge for at reagere kreativt og effektivt på de hidtil usete, komplekse og dynamiske udfordringer i et klima i forandring.

Det tværfaglige design af dette kursus betyder, at du vil engagere dig i flere perspektiver fra verdensførende klimaeksperter på tværs af universitetet - hvilket giver dig et omfattende og omfattende færdighedssæt, der vil gøre dig i stand til at udfordre mislykkede strategier og levere innovative løsninger fremadrettet. Du vil blive undervist af akademikere og forskere, der er dedikerede til at levere klimaløsninger og er direkte engageret i en bred vifte af banebrydende forskning omkring klimakrisen, hvilket betyder, at du vil stå i spidsen for innovationer, når de sker.

Her hos Leeds tilbyder vi også en unik aktiv, fordybende læringsoplevelse med chancen for at omsætte teori i praksis og blive involveret i spændende, klimabaserede projekter på tværs af campus, by og videre.

Dette betyder, at når du er færdiguddannet, vil du være udstyret med den dybtgående viden, færdigheder og praktiske erfaringer, der vil give dig mulighed for at bidrage til meningsfuld klimaindsats og forfølge en udfordrende, men alligevel givende karriere, der bidrager til bæredygtige veje for vores fremtid. .

Læring og undervisning

Programmet vil vedtage en blandet tilgang til læring, udvikle digitale tilbud sammen med fordybende ansigt-til-ansigt undervisning.

Du vil blive forsynet med det grundlæggende materiale, du skal bruge for at give dig det grundlæggende niveau af viden og forståelse, der er nødvendig for kurset, uanset din baggrund, fulgt op med digitale materialer for at vurdere dit eget læringsniveau.

Traditionelt indhold i forelæsningsstil vil blive leveret digitalt (f.eks. som screencasts) og gennem forstærkning af klart struktureret kerneforberedende læsning, der kortlægges direkte på online- og ansigt-til-ansigt-aktiviteterne. Din tid med lærerpersonalet vil blive brugt på ansigt-til-ansigt gruppesessioner, herunder forskningskompetencer og vejledninger i Continuing Professional Development (CPD), udfordringsbaserede workshops (f.eks. seminarer, debatter, hackathons, diskussioner), praktisk arbejde (f.eks laboratoriearbejde, feltarbejde og computerbaserede sessioner) og mundtlige/posterpræsentationer.

I erkendelse af mangfoldigheden i studerendes baggrunde, vil læring blive understøttet med opt-in drop-in-sessioner for at tilbyde yderligere hjælp med akademiske færdigheder, såvel som opt-in blandet levering af beskæftigelsesrelateret uddannelse.

Specialfaciliteter og ressourcer

Som universitet er vi stærkt involveret i bæredygtighed og håndtering af klimaændringer, hvilket betyder, at vi har en række specialiserede faciliteter og udstyr af industrikvalitet, hvoraf meget bruges til at informere vores forskning.

Gennem vores program for fordybende undervisning, vil du engagere dig i vores observations- og eksperimentelle faciliteter; såsom gårde, skove, rewilding-projekter, vedvarende energiprojekter, fjern- og in-situ instrumentering, der drives i samarbejde med National Center for Atmospheric Science og vores udendørscenter beliggende i Yorkshire Dales National Park. Du vil også have adgang til Atmosphere and Critical Zone Observatory, laboratorier og højtydende beregninger.

Vores virtuelle læringsmiljø vil hjælpe med at understøtte dine studier: det er et centralt sted, hvor du kan finde alle informationer og ressourcer til skolen, dit program og moduler.

Du kan også drage fordel af støtte til at udvikle dine akademiske færdigheder inden for læseplanen og gennem onlineressourcer, workshops, en-til-en aftaler og drop-in sessioner.

Aktivt forskningsmiljø

Lær af og arbejd med eksperterne. University of Leeds er hjemsted for adskillige verdensførende forskningsinstitutter om klimaændringer og bæredygtighed, der arbejder på at tackle klodens mest presserende miljømæssige udfordringer. Gennem hele din uddannelse vil du blive undervist af ledere inden for deres områder og vil være direkte engageret i deres banebrydende forskning.

Akademikere og forskere, der underviser i dette kursus, er baseret i eller arbejder med:

  • Priestley International Center for Climate Change, et verdensførende center for politikrelevant, løsningsdrevet klimaforskning, der rådgiver det store flertal af britiske regeringsdepartementer, store virksomheder, det mellemstatslige panel om klimaændringer, FN's klimaforhandlinger (UNFCCC COP'er), herunder Action for Climate Empowerment, dvs. uddannelse, træning og offentlig deltagelse i klimaændringer.
  • Stedbaseret Climate Action Network, der arbejder på at levere klimapolitikker på globalt til lokalt plan, og Center for Global Development, som adresserer transformationen af menneskelige samfund som reaktion på kritiske globale udfordringer såsom fattigdom, ulighed og klimaændringer.
  • Transformationsprojekter om klima- og miljøindsats, såsom Living Labs, Sustainability Service og Geosolutions.
  • United Bank of Carbon og White Rose Forest, der beskytter, planter og genopretter træer og skove både i Storbritannien og i hele verden.
  • Klimakommissioner for Leeds og Yorkshire og Humber, som samler interessenter fra den offentlige, private og tredje sektor for at lette ambitiøse skridt hen imod en klimabestandig fremtid med lavt kulstofindhold.
  • Center for Global Security Challenges, som fremmer tværfaglige forbindelser på tværs af universitetet omkring temaet sikkerhed, da det relaterer til spørgsmål, herunder klimaændringer, global sundhed og politisk vold.
  • National Center for Atmospheric Science og Center for Polar Observation and Modelling, begge baseret i Leeds og to af kun seks forskningscentre finansieret af Natural Environment Research Council, leverer deres kerneforskning i atmosfærisk og polar forskning.
  • Institute for Climate and Atmospheric Science, som er Storbritanniens mest forskelligartede akademiske institut for atmosfærisk forskning, og UK Met Office, som leverer konkret meteorologisk information til at træffe kort- og langsigtede beslutninger om miljøresiliens.

Program team

Det bredere programteam består af eksperter fra en række relevante discipliner såsom klimavidenskab, samfundsfag og politik.

På dette kursus vil du blive undervist af vores eksperter, fra undervisere til professorer. Du kan også blive undervist af branchefolk med mange års erfaring, såvel som uddannede postgraduate forskere, der forbinder dig med nogle af de dygtigste hjerner på campus.

Læreplan

Indlæggelser

Om skolen

Spørgsmål