Keystone logo
University of Limassol

University of Limassol

University of Limassol

Introduktion

Universitetet i Limassol er en udvikling af Cyprus International Institute of Management (CIIM), en berømt handelsskole, der opererer på Cypern siden 1990, da den blev grundlagt som en privat skole for videregående uddannelse, af en gruppe af førende ledere af den cypriotiske økonomi og anerkendte akademikere fra førende universiteter i udlandet.

Hundredvis af internationalt anerkendte videnskabsmænd fra udenlandske universiteter og fremtrædende cypriotiske akademikere har undervist på CIIM. I løbet af CIIM's 33 år har omkring 3.000 cypriotiske og internationale studerende studeret i de 10 udbudte postgraduate-programmer. Et betydeligt antal af vores kandidater modtog stipendier fra Republikken Cypern og verdensomspændende regeringer, samt cypriotiske og oversøiske organisationer og virksomheder. Mere end 500 CIIM-kandidater har besat og fortsætter med at udfylde ledelsesstillinger i den offentlige service, parastatale organisationer, uddannelsestjenesten og lokale myndigheder, mens mange hundrede kandidater driver organisationer og virksomheder, ikke kun på Cypern, men også i udlandet.

CIIM Innovations Ltd., ejeren af CIIM, ansøgte myndighederne om at omdanne CIIM til et universitet som en anerkendelse af dets mere end 30 års succesfulde drift som en postgraduate skole med international anerkendelse og dens gradvise ekspansion inden for discipliner ud over erhvervslivet, herunder datalogi og teknologi, økonomi og finans. Efter en streng vurdering fra CYQAA er CIIM blevet opgraderet til et universitet, University of Limassol (UoL). Startdatoen for universitetsdrift er den 1. september 2023.

Placeringer

 • Aglantzia

  21 Akademias Avenue, 2107, Aglantzia

  • Limassol

   3-5 Chaidariou Street, 3020, Limassol

   Spørgsmål