Keystone logo
University of Limerick

University of Limerick

University of Limerick

Introduktion

University of Limerick er et særpræg, banebrydende og forbundet universitet, der former fremtiden gennem uddannelse og bemyndigelse af mennesker til at imødekomme morgendagens reelle udfordringer. I en tid med dybtgående og hurtige samfundsændringer og en betydelig udvikling i universitetenes rolle har UL leveret innovativ undervisning, skabt bedre læringsoplevelser for vores studerende, foretaget forskning i verdensklasse og ydet stadig stærkere bidrag til at imødekomme Irlands behov. i øjeblikket kan prale af de bedste færdiggørelsesgrader i landet, og endnu vigtigere i disse nuværende tider har UL de bedste beskæftigelsesfrekvenser efter endt uddannelse, hvilket vi er meget stolte af. UL tiltrækker også et betydeligt antal internationale studerende hvert år, der bidrager til internationaliseringen af vores campus.

Vi tilbyder fremragende akademiske programmer, bachelor, som suppleres af vores samarbejdsuddannelsesprogram, fuldtids- og deltidsuddannelser og forskningsmuligheder. Vi er bredt anerkendt for at være førende inden for kommercialisering af forskningssucces og levere merværdifordele til de bredere fællesskab.

Campus Life Services har til formål at reducere vores CO2-fodaftryk på miljøet ved at engagere studerende i en række miljøinitiativer gennem hele løbet. Vi er meget heldige, fordi vores campus ligger på et smukt parkområde, der grænser op til floden Shannon.

At bo på campus giver dig mulighed for at nyde din tid på universitetet fuldt ud. Campus ved University of Limerick tilbyder faciliteter, der er blandt de bedste i landet og sammenligner godt med mange verdensberømte universiteter.


Quigley Residence åbner i september 2012 og er vores nyeste udvikling på North Campus. Eksklusivt for postgraduate studerende vil The Quigley Residence huse 120 studerende i komfortable lejligheder med 4 og 2 senge. Quigley Residence ligger ved siden af den nye UL Medical School-bygning og tilbyder moderne faciliteter i et attraktivt landskab.

University of Limerick (UL) (irsk: Ollscoil Luimnigh) er et universitet i Irland nær byen Limerick. Det blev oprettet i 1972 som National Institute for Higher Education, Limerick og blev en universitetsvedtægter i 1989 i overensstemmelse med University of Limerick Act 1989. Universitetet var det første universitet, der blev oprettet siden statens grundlæggelse i 1922, fulgt senere samme dag ved etableringen af Dublin City University.

Universitetet ligger langs floden Shannon på et 80 hektar stort sted i den 240 hektar nationale teknologiske park i Castletroy, 5 km fra Limericks centrum. Universitetet har i øjeblikket over 11.000 fuldtidsstuderende og 1.500 deltidsstuderende.

Der er også over 800 forskeruddannede og 1.300 underviser postgraduate studerende [citat behov] ved universitetet. Co-Operative Education (almindeligvis kaldet Co-Op) -programmet tildeler alle studerende en 8-måneders praktik som en del af deres grad. Dette var de første sådanne programmer i staten.

Universitetet er kendt for sin "UL Experience" og den rene følelse af fællesskab på campus.

Campus funktioner

Det UL-prisvindende campus er virkelig et af de smukkeste universitetscampusser overalt i verden. Besøgende undlader aldrig at blive imponeret af dette fredelige grønne sted med dets træer, dets springvand og den smukke flod Shannon, der flyder majestætisk gennem det hele.

For mere information om vores campus, besøg venligst vores hjemmeside.

University of Limerick studerende kan vælge at bo på campus i en af de otte studenterlandsbyer eller uden for campus i private studenterboliger eller selvforplejningshuse og lejligheder.

For mere information om vores bolig, besøg venligst vores hjemmeside eller udfyld anmodningen om mere information.

  Stipendier og finansiering

  University of Limerick har en række delvise meritbaserede stipendier til rådighed for studerende.

  For mere information om vores stipendier, besøg venligst vores hjemmeside eller udfyld anmodningen om mere information.

  Campusliv og faciliteter

  University of Limerick er nummer to i verden for international studerendes lykke.

  University of Limerick ved af erfaring, at studerendes støttetjenester spiller en afgørende rolle for studerendes succes på videregående uddannelser.

  For mere information om vores studieliv, besøg venligst vores hjemmeside

  University of Limerick er nummer ét globalt for studerendes sociale aktiviteter.

  Studentercentret er hjertet i UL Student Lifestyle. Det er her, du vil finde dine Studentermedarbejdere, UL Studenterlivspersonale, over 80 forskellige klubber og foreninger til at deltage sammen med adgang til en enorm mængde faciliteter og tjenester, og du vil finde alle oplysninger om de sjove begivenheder, vi afholder på campus.

  For mere information om vores studieliv, besøg venligst vores hjemmeside

  Placeringer

  • Limerick

   University of Limerick, Plassey Ave, Sreelane, , Limerick

   Spørgsmål