Keystone logo
University of Limerick MSc i Software Engineering
University of Limerick

MSc i Software Engineering

Limerick, Irland

1 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 14.750 / per year *

På campus

* EU-studerende: 6.169 € | ikke-EU-studerende: € 14.750

Introduktion

MSc i softwareteknik inkluderer anvendelse af specialiseret viden og færdigheder til at udvikle forskellige slags store, komplekse softwaresystemer. Programmet giver også mulighed for at specialisere sig i dataanalyse, udtrække viden fra store datasæt. Der er en kontinuerlig efterspørgsel efter softwareingeniører og dataanalytikere både internationalt og nationalt. Denne pris giver studerende mulighed for at få opdateret viden og færdigheder inden for softwareteknik og / eller dataanalyse, herunder maskinindlæring. Kurset består af både en undervist komponent og et projekt.

* Ny dataanalysestrøm (strøm 2)

Oversigt

Software Engineering involverer anvendelse af specialiseret viden og færdigheder til at udvikle forskellige slags store, komplekse softwaresystemer. Der er en kontinuerlig efterspørgsel efter kandidater til software engineering både internationalt og nationalt. Dette kursus giver de studerende mulighed for at få opdateret viden og færdigheder inden for softwareteknik. Studerende vil udvikle deres evne til kritisk at evaluere den aktuelle softwareingeniørforskning. Kurset består af både en undervist komponent og et projekt. Det vil udstyre kandidater med en detaljeret viden om teorier, processer, metoder og teknikker til at opbygge software af høj kvalitet på en omkostningseffektiv måde. Kurset tilbydes i både fuldtids- og deltidstilstand (en dag om ugen), hvor begge versioner har samme akademiske indhold.

Programmål:<UL>

At udstyre kandidater med en detaljeret viden om teorier, processer, metoder og teknikker til at opbygge software af høj kvalitet på en omkostningseffektiv måde.At øge bevidstheden om de muligheder, som den nuværende forskning inden for softwareingeniør tilbyder og dens anvendelse på nuværende praksis.For at imødekomme branchens behov for kandidater med ovenstående kvaliteter.For at forbedre kandidaters eksisterende uddannelsesmæssige base og beskæftigelsesmuligheder.UL>

Programindhold

Kurset spænder over et enkelt akademisk år (12 måneder) og kræver fuldtidsdeltagelse på campus. Kurset består af ti undervisningsmoduler, der tages i semestre et og to og et omfattende projekt, der afsluttes i semester tre. Studerende, der består det lærte element i programmet, får mulighed for at gennemføre deres projekt / afhandling i semester 3 og opgradere med en kandidatgrad i softwareingeniør. Studerende, der ikke ønsker at afslutte afhandlingen, kan vælge at opgradere med en kandidateksamen i softwareingeniør efter succes UL afslutning på 60 point.

Efterår - Semester 1<UL>

CS6081 forskningsmetoder og praksisCS5721 Software DesignCS5707 SoftwareudviklingsparadigmerCS5741 Samtidighed og parallelitet inden for softwareudviklingUL>

Vælg Stream 1 ELLER Stream 2:

Stream 1: Softwareproces og analyse<UL>

SoftwareudviklingUL>

Stream 2: Data Analytics<UL>

Maskinindlæring og applikationerUL>

Forår - Semester 2<UL>

CS5703 SofwarekvalitetCS5705 Interaktion mellem mennesker og computereCS5722 Software ArkitekturUL>

Stream 1: Softwareproces og analyse<UL>

Krav til softwareudviklingProjektledelse og praksisUL>

Stream 2: Data Analytics<UL>

Anvendt Big Data og visualiseringData MiningUL>

Mulighed for at afslutte med Graduate Diploma (60 ECTS)

Sommer - Semester 3<UL>

ProjektUL>

Adgangskrav

Normalt en primær grad (niveau 8 - National Qualifications Authority of Ireland) eller godkendt tilsvarende faglig kvalifikation i en beslægtet disciplin (f.eks. Computersystemer / videnskab, anvendt matematik) på første eller anden klasses niveau. Et interview kan være en del af optagelsesprocessen.

Hvad skal du medtage i din ansøgning?<UL>

Kvalifikationsudskrifter og certifikater.Engelsk kvalifikation, hvis engelsk ikke er dit første sprog.Certificerede engelske oversættelser af dine udskrifter / certifikater, hvor originalerne er på et andet sprog end engelsk.En kopi af dit fødselsattest (langt dokument).UL>

Engelsk Sprogkrav

Ansøgere, hvis førstesprog ikke er engelsk, skal fremlægge bevis for enten forudgående succesf UL afslutning af en eksamensbevis undervist gennem engelsk eller opfylde et af nedenstående kriterier (ikke længere end to år før ansøgning):

Acceptable engelsksprogede kvalifikationer inkluderer følgende:<UL>

Kandidateksamen fra europæiske lande, hvor engelsk præsenteres som et emne og et acceptabelt niveau, opnås.Irish Leaving Certificate engelsk –Ordinært niveau klasse D eller derover.TOEFL - 580 (papirbaseret) eller 90 (internetbaseret).IELTS - Minimum score på 6,5 med ikke mindre end 6 i en enkelt komponent.Engelsk test for engelsk og akademisk formål (ETAPP) - klasse C1.GCE 'O' niveau engelsk sprog / GCSE engelsk sprog - klasse C eller derover.University of Cambridge ESOL –Certificate of Proficiency in English - Grade C / Certificate in Advanced English - Grade A.GCE-eksamensnævn - Oxford delegering af lokale eksamener - Grad C / Cambridge Local Examinations Syndicate - School Certificate Pass 1-6 / University of London Entrance and School Examinations Council - School Certificate Certificate 1-6.UL>

Resultater i andre eksamener end dem, der er anført ovenfor, kan også accepteres som værende i overensstemmelse med vores engelsksprogede krav. Kontakt International Education Division for rådgivning.

Indlæggelser

Læreplan

Om skolen

Spørgsmål