Keystone logo
© University of Lincoln
University of Lincoln

University of Lincoln

University of Lincoln

Introduktion

University of Lincoln er hjemsted for et voksende fællesskab af studerende fra hele verden, og vi er glade for, at du overvejer at slutte dig til os.

Siden Hendes Majestæt Dronningen åbnede den første University of Lincoln bygning på Brayford Pool Campus, har vi budt velkommen til mere end 90.000 studerende fra 135 lande. I dag er vi opført blandt verdens 150 bedste universiteter i Times Higher Education's (THE) Young University Rankings 2020 og blev også udnævnt som årets moderne universitet i The Times and Sunday Times Good University Guide 2021.

På University of Lincolnsætter vi de studerende i centrum for alt, hvad vi gør. Vi har et ry for innovativ undervisning og fik fem stjerner i QS Stars rating i 2020 og blev tildelt guld, den højest mulige standard, i den nationale Teaching Excellence Framework (TEF) 2017.

En fantastisk beliggenhed

Som studerende på University of Lincolnkommer du til at bo i en af Europas store historiske byer,

med en historie, der går så langt tilbage som til 300 f.Kr. Ud over levn fra Lincolns romerske arv er byen også hjemsted for en række historiske bygninger og vartegn, herunder Lincoln Cathedral, der blev bygget i 1072 og engang var den højeste bygning i verden. Byen er også hjemsted for Lincoln Castle, der har holdt øje med byens skyline i næsten 1.000 år.

Lincoln er et fantastisk sted at bo, studere og arbejde og blev i 2017 udnævnt som en af Storbritanniens 20 bedste byer af The Telegraph. I 2016 blev Lincoln også udnævnt som det venligste sted i Storbritannien af Eden Project's Big Lunch-program og de mennesker, der bor her. For nylig blev Lincoln udnævnt som en af de mest prisvenlige byer for studerende i Storbritannien i henhold til The Times Good University Guide 2020.

Du tror måske ikke, at du kender amtet Lincolnshire, men vores indbyggere har været med til at forme historien uden for amtets grænser. Den berømte fysiker og matematiker Sir Isaac Newton blev f.eks. født i landsbyen Woolsthorpe-by-Colsterworth i Lincolnshire i 1642. Lincolnshire var også fødested for Storbritanniens første kvindelige premierminister, Margaret Thatcher, og hjemsted for digteren Alfred Tennyson.

Med mere end 2.000 års historie er byen Lincoln blevet brugt som optagelsessted i en række historiske tv-serier og film, herunder Downton Abbey, The Da Vinci Code og The King.

160797_160654_Studying3.jpg

Forbered dig på din fremtidige karriere

Arbejdsgiverne søger i stigende grad efter personer, der kan gøre en forskel på den globale arbejdsplads i dag. Som studerende på University of Lincolnhar vi til formål at forberede dig på din fremtidige karriere ved at give dig en række muligheder for at komme i kontakt med industrien og udvikle færdigheder, der er klar til karriere. Universitetet er stolt af at have udviklet innovative partnerskaber med en række organisationer, der giver de studerende bedre muligheder for erhvervserfaring, netværk og adgang til de nyeste tendenser i branchen.

En af de bedste måder at vise en arbejdsgiver, at du er den rette person til jobbet på, er at have et CV, der indeholder erfaring fra den virkelige verden sammen med dine akademiske resultater. På University of Lincolntilbyder vi en række muligheder for at hjælpe dig med at udvikle de færdigheder og kvaliteter, som arbejdsgiverne i stigende grad efterspørger. Som et eksempel kan nævnes, at en række af vores bachelor- og kandidatuddannelser giver mulighed for at ansøge om at deltage i et praktikophold eller projekt i industrien. Der kan også være mulighed for at høre gæstetalere og deltage i ekskursioner, som kan hjælpe dig med at udvide din viden. Hvis du vil vide mere, kan du besøge programsiderne på vores websted.

Vores uddannelser har opnået international anerkendelse med landbrug på Lincoln rangeret blandt de 250 bedste i verden på QS World University Rankings 2020, mens datalogi og uddannelse er rangeret blandt de 250 bedste i verden på Times Higher Education (THE) World University Rankings 2021.

Vi ønsker, at de studerende skal deltage i initiativer som vores Student Managed Investment Fund og nyde godt af vores forbindelser til virksomheder som Siemens og Reuters. Vi har Bloomberg-terminaler på campus, som gør det muligt for handelsstuderende og medarbejdere at overvåge og analysere finansielle markedsdata i realtid, sammen med laboratorier, forelæsningssale og seminarrum.

En fantastisk oplevelse for studerende

Vores studenterforening (SU) kan hjælpe dig med at gøre din tid på Lincoln til en uforglemmelig oplevelse.

SU'en, der drives af studenterledere, tilbyder en række muligheder og støtte til medlemmer af vores studentersamfund og repræsenterer samtidig dine akademiske interesser.

At være medlem af en klub eller et selskab kan være en god måde at få nye venner på og skabe bånd, der kan vare hele livet. SU'en har traditionelt mere end 100 forskellige sportsklubber og foreninger, som alle kan være med i. De spænder fra akademiske grupper som Computer Science og Law Societies til mindre traditionelle klubber som Harry Potter- og Pokemon Go Societies.

Ud over sin fascinerende historie og natur er amtet Lincolnshire kendt for sin regionale mad som f.eks. Lincolnshire-pølsen, og der er masser at se og lave, med landskabsvandringer i Lincolnshire Wolds og ture til det britiske hav i Cleethorpes og Skegness i nærheden.

Oplev Lincoln, uanset hvor du er i verden

Vores webinarer, masterclasses, spørgsmål og svar-sessioner og paneldiskussioner med studerende er en fantastisk måde at finde ud af, hvordan det er at bo og studere på University of Lincoln.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

Placeringer
  • Lincoln

    Brayford Way, Brayford Pool, LN6 7TS, Lincoln

    Spørgsmål