Keystone logo
© University of Lincoln
University of Lincoln

University of Lincoln

University of Lincoln

Introduktion

University of Lincoln er hjemsted for et voksende fællesskab af studerende fra hele verden, og vi er glade for, at du overvejer at slutte dig til os.

Siden Hendes Majestæt Dronningen åbnede den første University of Lincoln -bygning på Brayford Pool Campus, har vi budt velkommen til mere end 90.000 studerende fra 135 lande. I dag er vi opført blandt verdens top 150 universiteter i Times Higher Educations (THE) Young University Rankings 2020 og blev også kåret som Årets Moderne Universitet i The Times og Sunday Times Good University Guide 2021.

På University of Lincoln sætter vi studerende i centrum af alt, hvad vi gør. Vi har et ry for innovativ undervisning og blev tildelt en samlet femstjernet score i QS Stars-vurderingen i 2020 og blev tildelt guld, den højest mulige standard, i det nationale Teaching Excellence Framework (TEF) 2017.

En fantastisk beliggenhed

Som studerende på University of Lincoln kommer du til at bo i en af Europas store historiske byer,

med en historie, der går så langt tilbage som 300 f.Kr. Ved siden af rester fra Lincolns romerske arv er byen også hjemsted for en række historiske bygninger og vartegn, herunder Lincoln Cathedral, som blev bygget i 1072 og engang var den højeste bygning i verden. Byen er også hjemsted for Lincoln Castle, som har holdt øje med byens skyline i næsten 1.000 år.

Lincoln er et fantastisk sted at bo, studere og arbejde og blev kåret som en af Storbritanniens 20 bedste byer i 2017 af The Telegraph. I 2016 blev Lincoln også kåret som det hyggeligste sted i Storbritannien af Eden Projects Big Lunch-program og dem, der bor her. For nylig blev Lincoln ifølge The Times Good University Guide 2020 kåret som en af de mest overkommelige studenterbyer i Storbritannien.

Du tror måske ikke, du kender amtet Lincolnshire, men vores indbyggere har været med til at forme historien ud over dets grænser. Som et eksempel blev den kendte fysiker og matematiker Sir Isaac Newton født i Lincolnshire-landsbyen Woolsthorpe-by-Colsterworth i 1642. Lincolnshire var også fødestedet for Storbritanniens første kvindelige premierminister, Margaret Thatcher, og hjemsted for digteren Alfred Tennyson.

Med mere end 2.000 års historie er byen Lincoln blevet brugt som optagelsessted i en række tidstypiske tv-serier og film, herunder Downton Abbey, The Da Vinci Code og The King.

160797_160654_Studying3.jpg

Forbereder dig til din fremtidige karriere

Arbejdsgivere leder i stigende grad efter personer, der kan gøre en forskel på nutidens globale arbejdsplads. Som studerende ved University of Lincoln sigter vi mod at forberede dig til din fremtidige karriere ved at give dig en række muligheder for at engagere dig i industrien og udvikle karriereklare færdigheder. Universitetet er stolt af at have udviklet innovative partnerskaber med en række organisationer, der giver studerende forbedrede muligheder for erhvervserfaring, netværk og adgang til de nyeste branchetrends.

En af de bedste måder for dig at vise en arbejdsgiver, at du er den rette person til jobbet, er at have et CV, der indeholder erfaringer fra den virkelige verden sammen med dine akademiske præstationer. På University of Lincoln tilbyder vi en række muligheder for at hjælpe dig med at udvikle de færdigheder og kvaliteter, som arbejdsgivere i stigende grad leder efter. Som et eksempel giver en række af vores bachelor- og postgraduate-underviste programmer mulighed for at ansøge om at deltage i et branchepraktik eller et projekt. Der kan også være mulighed for at høre fra gæstetalere og deltage i ekskursioner for at hjælpe dig med at udvide din viden. For at få mere at vide, besøg venligst programsiderne på vores hjemmeside.

Vores kurser har opnået international anerkendelse med Agriculture at Lincoln rangeret i top 250 i verden i QS World University Rankings 2020, mens Computer Science and Education er rangeret i top 250 i verden i Times Higher Education (THE) World University Placering 2021.

Vi ønsker, at studerende bliver involveret i initiativer som vores Student Managed Investment Fund og nyder fordelene ved vores links til virksomheder som Siemens og Reuters. Vi har Bloomberg Terminals på campus, der gør det muligt for business-studerende og -personale at overvåge og analysere real-time finansmarkedsdata sammen med laboratorier, foredragssale og seminarlokaler

En fantastisk elevoplevelse

Vores Students' Union (SU) kan hjælpe med at gøre din tid på Lincoln til en virkelig uforglemmelig oplevelse.

SU'en drives af studerendes ledere og tilbyder en række muligheder og støtte til medlemmer af vores studentersamfund, mens de repræsenterer dine akademiske interesser.

At melde sig ind i en klub eller et samfund kan være en fantastisk måde at få nye venner på og skabe bånd, der kan vare hele livet. SU'en tilbyder traditionelt mere end 100 forskellige sportsklubber og foreninger, som alle kan være med i. De spænder fra akademiske grupper som Computer Science and Law Societies til mindre traditionelle klubber som Harry Potter og Pokemon Go Societies.

Ved siden af sin fascinerende historie og landskab er amtet Lincolnshire kendt for regional mad som f.eks. Lincolnshire-pølsen, og der er masser at se og lave, med vandreture på landet i Lincolnshire Wolds og ture til den britiske kyst ved Cleethorpes og Skegness i nærheden.

"Disse oplysninger var korrekte på tidspunktet for udgivelsen (juli 2023)"

Campus funktioner

  Oplev Lincoln, uanset hvor du er i verden

  Vores webinarer, fagmesterklasser, spørgsmål og svar-sessioner og studenterpaneltaler er en fantastisk måde at opdage, hvordan det er at bo og studere på University of Lincoln .

  Placeringer

  • Lincoln

   Brayford Way, Brayford Pool, LN6 7TS, Lincoln

   Spørgsmål