Keystone logo
University of Lincoln MSc Management med Human Resources
University of Lincoln

MSc Management med Human Resources

Lincoln, Det Forenede Kongerige

1 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På campus

* internationale studerende; £ 9.100 - hjemmestuderende; deltidshjem - £ 51 pr. kreditpoint; deltids international - £ 90 pr. kreditpoint

Oplev Lincoln, uanset hvor du er i verden

Introduktion

MSc Management med Human Resources har til formål at give de studerende mulighed for at udvikle deres forståelse af human resource management og at lokalisere den nye forståelse i de dobbelte sammenhænge med både de bredere forretningsimplikationer og et internationalt perspektiv. Derudover kan de studerende udvikle den viden og praktiske færdigheder, der er nødvendige for at beskæftige sig med mennesker inden for den særlige kontekst af ansættelsesforholdet. Programmet giver både aspirerende og praktiserende HR-specialister mulighed for at studere deres emne på masterniveau og forberede dem på at udføre ledelses- og lederroller med succes. Studerende er i stand til at udvikle en kritisk forståelse af de spørgsmål, der vedrører forretning, ledelse og HRM, som kan forbedre deres evne til at maksimere individuelt potentiale.

Programmet introducerer eleverne til ledelse, fleksibilitet og styring af forandringer, som kan hjælpe dem med at blive effektive ledere / HR-fagfolk til at styre andre retfærdigt og effektivt, hvilket i sidste ende øger niveauer af engagement, motivation, engagement og præstationer på tværs af organisationen arbejdsstyrke.

MSc Management med Human Resources er åben for ansøgere fra alle uddannelsesmæssige baggrunde. Ingen tidligere erfaring med ledelsesstudier eller HR kræves. For dem, der allerede har studeret en relateret disciplin, giver dette kursus mulighed for at udvikle deres viden til et avanceret niveau. Programmet er også velegnet til dem, der har dokumenteret ledelseserfaring, som de ønsker at konsolidere med akademiske kvalifikationer.

Dette program kan studeres på fuld tid eller på deltid for at imødekomme behovene hos studerende, der søger at udvikle deres karriere ved at kombinere akademisk studie med deres nuværende ansættelse. Deltidsstuderende forventes normalt at gennemføre programmet inden for to år. Programmet er tilgængeligt enten i september eller februar.

Programmet sigter mod at give de studerende en solid forståelse af de grundlæggende emner, der er nødvendige for at styre en virksomhed i et komplekst skiftende miljø. Moduler i organisationsstrategi og projektledelse kan udstyre de studerende med værktøjer, teknikker og viden til at kunne arbejde effektivt i forskellige sammenhænge. Studerende vil have mulighed for at udvikle deres viden og færdigheder inden for nøgleområder som ledelse, marketing, økonomi og regnskab og personaleledelse. Specialiserede HR-moduler fokuserer på HR's rolle i en global sammenhæng, ansættelsesforhold og organisatorisk design og udvikling.

Hvordan du studerer

MSc Management med Human Resources samler relevante nutidige akademiske teorier og forskning med en praktisk forståelse af HRM-politikker og praksis inden for organisationer. Undervisning informeres af virkelige eksempler, og det forventes, at studerende deltager i forelæsninger, seminarer og workshops for at dele viden, relatere dette til teorier udviklet fra relevant forskning og lære gennem praktisk anvendelse. Gennem udviklingen af en integreret og kritisk bevidst forståelse af ledelse og HR i forbindelse med nutidige forretningsspørgsmål involverer programmet studerende i en krævende proces med personlig og professionel udvikling.

Vores fokus på de internationale dimensioner af forretning og ledelse og HRM afspejler det globale miljø, hvor organisationer i stigende grad fungerer. Denne globale tankegang realiseres i vores internationale fakultet og studerende. Vores akademikere og studerende hentes fra hele verden og bringer unikke oplevelser og perspektiver med sig, som kan berige elevernes læring.

Alle studerende studerer følgende undervisningsmoduler:

  • Organisationspsykologi
  • Ledelsesudvikling
  • International markedsføringsplanlægning
  • Finansiel analyse, vurdering og beslutningstagning
  • Projektplanlægning og ledelse
  • Strategi i sammenhæng
  • Human Resources i en global sammenhæng
  • Arbejdsforhold
  • Organisationsdesign og udvikling

Studerende kan derefter komme videre med at gennemføre det obligatoriske afsluttende projekt. Det kan tage en række potentielle formater, herunder et uafhængigt forskningsprojekt, design af en ny virksomhed, et arbejdsbaseret projekt eller et konsulentprojekt.

Kontakt timer og uafhængig undersøgelse

Hvert modul består typisk af tre ugentlige undervisningstimer over en undervisningsperiode. Studerende studerer normalt fire moduler pr. Semester og derfor 12 timer om ugen. Bemærk, uanset om studerende er fuldtids- eller deltid, kan deres studietid variere fra periode til periode og kan spredes gennem ugen.

Studerende, der planlægger at studere graden på deltid, studerer to moduler pr. Semester med seks timers kontakttid ugentligt.

Studiet på postgraduate niveau involverer en betydelig andel af uafhængige studier, der udforsker det materiale, der er dækket af forelæsninger og seminarer. Som en generel guide forventes eleverne at bruge mindst tre til fire timer i en uafhængig undersøgelse for hver time i klassen.

Selvom en del af kontakttiden bliver brugt til undervisning, vil der også blive lagt vægt på brugen af studentergruppen som en ressource til læring. Undervisningsstil vil variere for at afspejle individuelle modulmål. Modulerne anvender metoder til undervisning og læring, som er passende til studier på postgraduate niveau og effektiv samarbejdslæring, såsom debatter, præsentationer og rapportskrivning. Der vil også være gruppediskussioner om praktiske situationer og problemer, der i vid udstrækning bruger casestudier i nationale og internationale sammenhænge, simuleringsmaterialer og, hvor det er relevant, studerendes egne erfaringer.

Hvordan man vurderes

Der anvendes en række vurderingsmetoder i løbet af dette kursus, herunder essays, eksamener, mundtlige præsentationer og simulationsspil. Disse vurderinger er designet til at udvikle færdigheder, der vil være nyttige i din karriere.

Essays involverer skriftlige opgaver, hvor man forventes at strukturere og udvikle argumenter baseret på forskning og kritisk analyse af alternative perspektiver og handlingsplaner.

Undersøgelser sigter mod at teste og udvikle din evne til at tænke på dine fødder og give logiske og velformulerede argumenter under tidspres.

Mundtlige præsentationer giver dig mulighed for at demonstrere og udvikle kommunikation og indflydelse på færdigheder, der er højt værdsat i forretnings- og ledelsesroller.

Endelig kan simuleringsspil give dig chancen for at se resultaterne af de beslutninger, du træffer om tildeling af økonomiske, menneskelige og andre ressourcer.

University of Lincoln politik for vurdering af feedback tager sigte på at sikre, at akademikere straks returnerer kursusundersøgelser - normalt inden for 15 arbejdsdage efter indleveringsdatoen.

Kursusspecifikke yderligere omkostninger

Med hensyn til lærebøger giver universitetet studerende, der tilmelder sig en omfattende læseliste, og du vil opdage, at vores omfattende bibliotek indeholder enten væsentlige eller virtuelle versioner af de grundlæggende tekster, som du skal læse. Du kan dog foretrække at købe nogle af disse til dig selv, og du vil være ansvarlig for denne pris.

161041_photo-1551836022-d5d88e9218df.jpg
Amy Hirschi / unsplash

Adgangskrav 2021-22

Honours degree eller tilsvarende.

Internationale studerende kræver det engelske sprog ved IELTS 6.0 med ikke mindre end 5,5 i hvert element eller tilsvarende.

Undervisning og læring under Covid-19

I Lincoln har Covid-19 opfordret os til at gennemgå vores praksis og som følge heraf benytte lejligheden til at finde nye måder til at forbedre de studerendes oplevelse. Vi har foretaget ændringer i vores undervisnings- og læringsmetode og på vores campus for at sikre, at studerende og personale kan nyde en sikker og positiv læringsoplevelse. Vi vil fortsætte med at følge regeringens vejledning og arbejde tæt sammen med de lokale folkesundhedseksperter, når situationen skrider frem, og tilpasse vores undervisning og læring i overensstemmelse hermed for at holde vores campus så sikker som muligt.

Industri Ekspertise

For yderligere at forbedre deres beskæftigelsesegnethed har studerende også mulighed for at gennemføre et professionelt praksisår som en del af deres kursus. Studerende vil være ansvarlige for at købe deres egne betalte placeringer, men vil blive understøttet af dedikerede specialister i beskæftigelsesegnetheden. Placeringen starter, når den studerende har gennemført kursets undervisningssegment, og i slutningen af placeringen vender den studerende tilbage til universitetet for at gennemføre deres afsluttende projekt. Kursets Professional Practice-variant er kun tilgængelig i september-starten.

Studerende, der accepteres til Professional Practice-programmet, deltager i en konsultation med en programleder og placeringskoordinator tidligt i deres første semester for at diskutere tidslinjer, processer og krav.

År for professionel praksis vurderes ikke. Studerende skal dog præsentere et placeringsprojekt, der er knyttet til deres erfaring. Studerende, der med succes gennemfører deres grad med et år inden for professionel praksis, modtager prisen titlen MSc Management with Human Resources (Professional Practice). De, der ikke gør det, modtager MSc Management-prisen eller tilsvarende exit-pris.

Der er ingen studieafgifter for Professional Practice-året, men studerende skal dække deres egne rejse-, indkvarterings- og generelle leveomkostninger.

Funktioner

Programmet giver en bred vifte af lærings- og vurderingssituationer, der kan udvikle passende viden, intellektuelle og praktiske færdigheder og fremme muligheder for studerende til at erhverve og demonstrere overførbare, interpersonelle og problemløsende færdigheder inden for den brede ledelseskontekst og i en multikulturelle omgivelser.

Et højdepunkt i programmet er en aktivitetsbaseret boligtur som en del af modulet Leadership Development, som giver de studerende mulighed for at øve sig og modtage feedback om deres lederskab i et engagerende miljø uden for den traditionelle klasseværelse. Bemærk: vores evne til at foretage en bolig uden for campus er afhængig af regeringens vejledning på det tidspunkt med hensyn til rejse og social afstand. En passende alternativ oplevelse vil blive leveret i tilfælde af, at boligen ikke kan finde sted.

100 finansierede feltudflugtssteder

Som en del af din globale uddannelse på Lincoln International Business School tilbyder vi studerende mulighed for at gennemføre finansierede internationale ture til spændende oversøiske destinationer. Postgraduate studerende har mulighed for at rejse til destinationer i Storbritannien, Europa, USA og De Forenede Arabiske Emirater.

Disse ekskursioner kombinerer akademisk undersøgelse med førstehåndsoplevelser af sprog, kultur og industri, så du kan omsætte teori til praksis. Vi har designet temaer specifikt til postgraduate studerende, der passer til læringsområder som Industri (4.0), Financial Services og Visitor Economy.

Karriere og personlig udvikling

Universitets Karriere- og Ansættelsesgruppen tilbyder kvalificerede rådgivere, der kan arbejde sammen med dig for at give skræddersyede, individuelle support og karriere rådgivning i din tid på universitetet. Som medlem af vores alumner tilbyder vi også en-til-en-støtte i det første år efter afslutningen af ​​dit kursus, herunder adgang til begivenheder, ledige oplysninger og hjemmesiderressourcer; med adgang til online ledige stillinger og virtuelle og website ressourcer for de følgende to år.

Denne service kan omfatte en-til-en-coaching, CV-rådgivning og forberedelse af interviews, der hjælper dig med at maksimere dine fremtidige muligheder. Tjenesten arbejder tæt sammen med lokale, nationale og internationale arbejdsgivere og fungerer som en gateway til erhvervslivet.

Arbejder i partnerskab

Lincoln International Business School arbejder med studerende og organisationer for at øge virksomhedens bidrag til samfundet. For studerende betyder det at udvikle deres forretningsfærdigheder og viden for at forbedre deres karriereberedskab.

University of Lincoln er medlem af AACSB, en global nonprofitforening, der forbinder undervisere, studerende og virksomheder for at nå et fælles mål: at skabe den næste generation af store ledere.

Indlæggelser

Programundervisning

Akkrediteringer

Om skolen

Spørgsmål