Keystone logo
University of Lisbon - Medfor

University of Lisbon - Medfor

University of Lisbon - Medfor

Introduktion

Universidade de Lisboa (ULisboa) er det største og mest prestigefyldte universitet i Portugal og er et af Europas førende universiteter. ULisboa arvede en universitetstradition, der spænder over syv århundreder, og erhvervede sin nuværende status i juli 2013 efter fusionen af det tidligere Universidade Técnica de Lisboa og Universidade de Lisboa.

ULisboa samler forskellige videnområder og har en privilegeret position til at lette den moderne udvikling inden for videnskab, teknologi, kunst og humaniora. ULisboas kvalitet af undervisning, forskning, innovation og kultur tiltrækker en stadigt stigende mængde talent fra hele verden.

Velkommen til ULisboa

Universidade de Lisboa (ULisboa) er den største videregående uddannelsesinstitution i Portugal og et af de mest prestigefyldte universiteter i Europa.

At studere ved ULisboa er at deltage i et folkorienteret universitet, der privilegerer fortjeneste og er stærkt engageret i uddannelse af høj kvalitet og til dets fremskrivning i videnskab og innovation international scene.

ULisboa giver over 400 grader i alle kyndige områder. Med et akademisk personale på omkring 3.500 professorer og over 400 forskere betjener denne institution et univers på 50.000 studerende.

Kvaliteten inden for forskning, innovation og kultur på ULisboa-skoler tiltrækker et stigende antal internationale talenter, der søger at udvikle projekter på højeste niveau med forskningsenhederne og -grupperne.

ULisboa forbereder fagfolk til verden og giver dem færdighederne til at imødekomme kravene fra det globale marked. De over 550 aftaler og protokoller, der fejres med internationale institutioner, bidrager til denne sag, hvilket styrker ULisboas daglige forpligtelse til at levere en komplet, høj kvalitet og fremtrædende uddannelse.

Adgang og adgang til ULisboa

Den internationale studenterstatut, der blev offentliggjort i marts 2014, fastlægger optagelse af internationale studerende til den portugisiske videregående uddannelse, 1. cyklus og integrerede kandidater gennem den særlige adgangskonkurrence for internationale studerende, som tillades udenlandske kandidatstuderende, der har et eksamensbevis deres afslutning af videregående uddannelse i deres hjemland.

Fra den internationale studenterstatut er nationale studerende ekskluderet, der tilhører et EU-land eller ikke er national studerende i et EU-land, der bor lovligt i Portugal i mere end to år uafbrudt. Disse studerende kan få adgang til det portugisiske videregående uddannelsessystem gennem det generelle optagelsesregime, hvis de har afsluttet en videregående uddannelse, har haft optagelsesprøver og opfylder de nødvendige forudsætninger.

Tenement houses in Lisbon
Joel Filipe / unsplash

Landbrugsskolen - ISA

Instituto Superior de Agronomia (ISA), Landbrugsskolen, er den største og mest kvalificerede skole for kandidat- og kandidatgrader i landbrugsvidenskab i Portugal, og dens know-how anerkendes nationalt og internationalt.

Med over 100 års erfaring har det tilpasset sin undervisning til både den teknologiske udvikling og landets virkelighed med fokus på både kvalitet og modernisering.

ISA blev integreret i det tekniske universitet i Lissabon i 1930. Siden 2013 blev det en del af Lissabon-universitetet som følge af fusionen mellem Lissabons tekniske universitet og det tidligere Lissabon-universitet. Det har omkring 1500 studerende i kandidatuddannelser og bacheloruddannelser, et fakultet på 116 lærere og 47 forskere.

Tapada da Ajuda ligger i hjertet af Lissabon - en miljø- og botanisk park med omkring 100 ha, af anerkendt interesse - det er også et behageligt sted for begivenheder, rekreative aktiviteter og opdagelse af steder såsom det interessante amfiteater af sten , Belvedere, Paradas have, Rugbyfeltet, det astronomiske observatorium, udstillingspavillon, auditoriet i Lagoa Branca, blandt andre.

Placeringer

  • Lisbon

    Tapada da Ajuda 1349-017, Lisboa Portugal, 1349-017, Lisbon

Spørgsmål