Keystone logo
University of Liverpool Online Programmes

University of Liverpool Online Programmes

University of Liverpool Online Programmes

Introduktion

Introduktion

Velkommen til University of Liverpool Online Programmes .

Vores postgraduate-programmer giver en overkommelig og bekvem rute til at fremme din læring og fremskridt i din karriere. Du vil modtage en højt respekteret kvalifikation fra et prestigefyldt britisk universitet og et medlem af Russell Group, en gruppe på 24 forskningsledede britiske universiteter, der er forpligtet til at opretholde de højest mulige standarder for forskning og uddannelse.

Portræt af en koncentreret moden forretningskvinde, der arbejder på en bærbar computer, mens hun sidder ved bordet derhjemme

Hvorfor studere med University of Liverpool Online Programmes

Alle vores programmer er specielt designet til online læring. Undervisning og vurderinger leveres fleksibelt gennem vores state-of-the-art læringsplatform, der giver dig adgang til alle de ressourcer og støtte, der kræves for at fuldføre dine studier online. Efter en vellykket gennemførelse af dit program, vil du blive inviteret til at dimittere på University of Liverpools smukke campus i det nordvestlige England.

Om os

University of Liverpool har tilbudt online-programmer siden 2000. Vi er anerkendt som en af Europas førende udbydere af helt online postgraduate grader. Med fokus på karriereudvikling og globalt samarbejde er vores programmer designet til ambitiøse fagfolk med flere års erfaring på jobbet, som ønsker at opnå en prestigefyldt kvalifikation uden at gå på kompromis med deres eksisterende forpligtelser.

Nærbillede ovenfra af afroamerikansk ung mand, der skriver sms'er på moderne bærbar tastatur, biracial mandlig medarbejder sidder ved skrivebordet og arbejder på computeren, konsulterer klient eller studerer online, teknologikoncept

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Liverpool

    Liverpool, Det Forenede Kongerige

    Spørgsmål