Keystone logo
University of Louisville - College of Business

University of Louisville - College of Business

University of Louisville - College of Business

Introduktion

Om College of Business

College of Business ved University of Louisville forbedrer den intellektuelle og økonomiske vitalitet i vores by, regionen og den bredere erhvervsliv gennem vores akademiske programmer, forskning og samfundsudviklingsaktiviteter. Vi er overbevist om, at livet forbedres gennem iværksætteri, innovation, kritisk og streng tænkning, forskellige ideer og mennesker.

Vores tilgang

Vi uddanner morgendagens ledere. Vi er et mangfoldigt, inkluderende og støttende samfund. Vi værdsætter risikotagelse, nysgerrighed og praktisk erfaring. Alt sammen bundet med en forpligtelse til at være fremragende. LEAP er et akronym, der repræsenterer det, der er unikt ved College of Business. Disse sondringspunkter definerer vores intention og styrer vores aktiviteter, når vi springer fremad.

LEAP: Vores særpræg

Ånden i iværksætterkurser gennem alt hvad vi laver på College of Business på University of Louisville. Det er vigtigt for samfundsvækst, jobskabelse og velstand. Vi er forpligtet over for studerende, der er bygherrer, skabere og gørere. Vi giver dem værktøjer til at tage den iværksætterånd og forandre verden. Denne forpligtelse er kodificeret af LEAP - et akronym (Louisville Entrepreneurial Accelerating Principled) for kollegiets karakteristiske egenskaber, der definerer skolens intention og guider aktiviteter.

 • L (Louisville): University of Louisville College of Business er dybt og bevidst “af Louisville.” Vi bygger på byens styrker og vi bidrager til disse styrker på målbevidste og gensidige måder. Vi er forpligtet til at gøre hele Louisville og alle dens borgere bedre, da byen på samme tid definerer os og begrunder vores strategier og programmer. Dette er ikke en provinsiel vision; College of Business er en vigtig del af det, der gør Louisville til en vital global by.
 • E (iværksætterånd): Vi har vist en styrke i at udvikle iværksættertankegange fokuseret på muligheder og på ekspertens udøvelse af muligheder. Denne iværksætterorientering er manifest i programmer, der er specifikt fokuseret på oprettelse af nyt venture og tilstrækkelig for alle vores programmer, hvilket giver alle vores studerende de optimistiske tankesæt om anerkendelse af muligheder og kreativ ændring.
 • A (Accelerating): Vi har en historie med stor succes og en uendelig lidenskab for at skabe adgang for alle og fremskynde liv i forfølgelse af principielle ambitioner. Denne vægt på at fremskynde liv understreger den proaktive inkludering af alle - af alle liv, uanset forskelle, set og uset - og omfavnelsen af forskellige baggrunde og perspektiver i en mangfoldig, plejende og støttende organisation.
 • P (Principled): Vi er forpligtet til at sikre kollegiets plads som en global leder inden for produktion af principielle borgere og erhvervsledere, der handler etisk og med integritet og skaber bæredygtige, socialt ansvarlige organisationer, der ændrer verden i overensstemmelse med deres værdier og deres ønsker.

Mission

College of Business ved University of Louisville tilbyder kvalitetsprogrammer inden for bacheloruddannelse og kandidatuddannelse, der forbereder vores studerende på en ansvarlig og givende karriere. Vi forbedrer den intellektuelle og økonomiske vitalitet i vores by, regionen og det bredere erhvervsliv gennem vores akademiske programmer, forskning og samfundsudviklingsaktiviteter. Vi bygger noget, der varer.

Vision

University of Louisville College of Business vil bredt blive anerkendt som den førende handelsskole i denne region og en af de førende storbyskoler i USA. For at opnå disse vil vi:

 • Bygg videre på vores nationale omdømme inden for iværksætteri ved at tilbyde programmer, der fremmer et iværksætterperspektiv blandt vores studerende og giver muligheder for vores studerende til at demonstrere deres evner i et konkurrencepræget miljø.
 • Tilby kandidater og bachelorstuderende en rig række forskellige internationale læringserfaringer og give fakultetet muligheder for at undervise og forske i udlandet.
 • Tilby bachelorstuderende muligheder for funktionelle specialiseringer.
 • Udvikle en innovativ menu med tilbud på kandidatuddannelsesprogrammer.
 • Opret et støttende fakultetets forskningsmiljø, der er i overensstemmelse med vores universitets mission om at være et premier Metropolitan Research University.
 • Forbedre den økonomiske vitalitet i regionen gennem akademiske programmer og samfundsudviklingsaktiviteter.

College of Business Rankings

University of Louisville er stolt over at blive anerkendt som en af de bedste MBA-programmer i verden. Vores fokus på iværksætteri og gratis virksomhed skaber en af de bedste colleges for virksomheder for studerende og fakultet udstyret, der ønsker at bygge noget, der varer.

Bedste mestre 2019 verdensomspændende placering

 • 45 MBA på fuld tid
 • 56 Professionel MBA
 • 63 Entreprenørskab MBA
 • 32 Master of Accountancy (MAC)
 • 37 Executive MBA.

Samfundsinvolvering

Et blomstrende Louisville-samfund ligger i hjertet af College of Business-missionen. Og det er ikke en envejsgade. Vi har programmer, erhvervskonkurrencer og ressourcer til medlemmer af samfundet - inklusive gymnasieelever - at drage fordel af, men vi sender også elever ud for at lære af og drage fordel af samfundet.

Universitetet og byen er partnere. Sammen kan vi løse de problemer, vores samfund står overfor. Gennem high school-outreach, vores Thrivals-højttalerprogram, Project Build og meget mere, sigter vi mod at transformere området. Lær mere om mulighederne for din skole, virksomhed, familie eller organisation.

Campus funktioner

College of Business ligger på UofL's hovedcampus, også kendt som Belknap Campus, syd for Louisville centrum. Det er 274 hektar stort og er hjemsted for syv af de 12 akademiske gymnasier (og en afstøbning af Auguste Rodins statue Tænkeren). Belknap er også hjemsted for flere af vores idrætsfaciliteter, herunder fodboldstadionet (Cardinal Stadium), softballstadionet (Owsley B. Frazier Cardinal Park), Cardinal Track and Soccer Stadium, Bass-Rudd Tennis Center og baseballstadionet (Jim Patterson Stadium). Vores basketballhold spiller i Yum! Center.

  Visumkrav

  Hvis du i øjeblikket er F1/J1 -studerende i USA

  Indhent venligst en overførselsanbefalingsformular fra det internationale center. Send en kopi af din nuværende I-20 eller DS2019, visumside og I-94-kort til International Center-UofL. Formular I-20 eller DS2019 fra UofL kan ikke udstedes før anbefalingsformularen; I-20, visumside og I-94 kortkopier er modtaget. Du skal også overføres elektronisk i SEVIS af din nuværende skole.

  Adgang til UofL er for et specifikt studieniveau på en bestemt skole. Adgang til et studieniveau i et givet emne betyder ikke, at optagelse til et højere niveau eller til et andet emne vil følge. Optagelse som ikke -uddannet, speciel eller betinget studerende indebærer ikke, at kandidatur til en grad vil resultere senere; heller ikke studier i præprofessionelle eller bachelor-klasser sikrer adgang til et professionelt eller kandidatuddannelse. En vellykket gennemførelse af Intensive English as a Second Language (IESL) -programmet garanterer ikke adgang til et akademisk program, medmindre en sådan skriftlig forpligtelse er givet dig.

  Bemærk: UofL optager normalt ikke internationale ansøgere som ikke-uddannelses- eller specialstuderende.

  Når du har opfyldt alle krav fra Office of Admissions og International Center, udsteder UofL kvalifikationsbeviset (formular I-20 for Student F1 Visa eller DS 2019 for Exchange Visitor J1). Dette certifikat er nødvendigt for at få et amerikansk visum. Formularen bekræfter din berettigelse til optagelse, bestemt af dine akademiske kvalifikationer, niveau af engelskkundskaber og bekræftelse af økonomisk støtte. De anslåede omkostninger ved et studieårs studie vil også blive inkluderet. Du bliver nødt til at betale SEVIS -gebyret, før du foretager et visuminterview. Certifikatet, sammen med et gyldigt pas, bevis på tilstrækkelig økonomisk støtte til dine studier og kvittering, der viser betaling af SEVIS -gebyret, skal sendes til det amerikanske konsulat eller ambassade i dit hjemland på tidspunktet for dit visuminterview. Spørgsmål vedrørende I-20 eller DS 2019 kan e-mailes til International Center

  Din beslutning om at studere i USA vil kræve gennemtænkt planlægning. Vi anbefaler, at du kontakter det lokale amerikanske konsulat/ ambassade for råd og referencemateriale om amerikanske gymnasier og universiteter.

  Stipendier og finansiering

  BeløbAnsøgningsfrist
  College of Business Endowed Scholarships5,000 USDFebruary 15, 2021
  Young Professionals Association of LouisvilleFebruary 15, 2021

  Ranglister

  College of Business Rankings

  University of Louisville er stolt over at blive anerkendt som en af de bedste MBA-programmer i verden. Vores fokus på iværksætteri og gratis virksomhed skaber en af de bedste colleges for virksomheder for studerende og fakultet udstyret, der ønsker at bygge noget, der varer.

  Bedste mestre 2019 verdensomspændende placering

  • 45 MBA på fuld tid
  • 56 Professionel MBA
  • 63 Entreprenørskab MBA
  • 32 Master of Accountancy (MAC)
  • 37 Executive MBA.

  Akkrediteringer

  AACSB-akkrediteret

  Optagelseskrav til programmet

  Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

  Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

  Placeringer

  • Louisville

   110 W Brandeis Ave Louisville, KY 40208, , Louisville

  Spørgsmål