Keystone logo
University of Louisville Department of Industrial Engineering

University of Louisville Department of Industrial Engineering

University of Louisville Department of Industrial Engineering

Introduktion

Speed School er det eneste sted i Kentucky Commonwealth, hvor du kan studere Industrial Engineering. Vi tilbyder BSIE, MEngIE, MSIE (on-campus og online), MEngEM (kun online) og Ph.D. De tre påkrævede Co-ops i BSIE-programmet giver eleverne nødvendige praktiske erfaringer for at hjælpe dem med at bygge bro mellem teori og praksis. Den unikke Accelerated Pathway gør det muligt at modtage både BS- og kandidatgrader på <5 år. To online graduate-programmer (MSIE og MEngEM) giver arbejdende fagfolk mulighed for at erhverve avanceret uddannelse og vokse i deres karriere. Meritbaserede stipendier er tilgængelige i alle programmer for at hjælpe med at kompensere for uddannelsesomkostninger.

Hvorfor vælge Industrial Engineering?

En grad i industriteknik åbner døre til højteknologiske karrierer inden for processtyring, logistik og design af store systemer som fabrikker, hospitaler eller endda forlystelsesparker! Som industriingeniørstuderende vil du lære, hvordan organisationer fungerer, lære at designe og forbedre komplekse systemer og studere fremstilling til produktrealisering og produktion. Efter endt uddannelse kan du anvende dine færdigheder på tværs af enhver branche, mens du udnytter det indre spor til ledelsesroller, mens du arbejder med mennesker.

Mission

Missionen for vores Industrial Engineering-programmer, som stemmer overens med University of Louisville Mission Statement og JB Speed School of Engineering Mission Statement, er at:

"give fremragende industritekniske uddannelsesmuligheder for regionale, nationale og internationale studerende, samtidig med at vi opretholder vores samfundsmæssige forpligtelse til udvikling af ny viden gennem integration af forskning, stipendium og praksis."

Program uddannelsesmål

Inden for få år efter endt uddannelse fra industriingeniøruddannelsen forventes alumner at være:

 • succes i den professionelle praksis inden for industriteknik,
 • effektive kommunikatører og holdspillere, og
 • involveret i professionel service og livslang læring.

Programkriterier

 • Læreplanen skal forberede kandidater til at designe, udvikle, implementere og forbedre integrerede systemer, der inkluderer mennesker, materialer, information, udstyr og energi.
 • Læreplanen skal omfatte dybdegående instruktion for at opnå integration af systemer ved hjælp af passende analytiske, beregningsmæssige og eksperimentelle praksisser.
 • Der skal fremlægges dokumentation for, at uddannelsesfakultetet forstår den faglige praksis og opretholder valuta inden for deres respektive fagområder.
 • Programfakultetet skal have et ansvar og tilstrækkelig autoritet til at definere, revidere, implementere og nå programmets mål.

Studenteresultater

Fakultetet for Institut for Industriel Teknik overvåger aktivt alle aspekter af uddannelserne for at sikre, at målene nås, og at kandidater demonstrerer følgende resultater:

 • en evne til at identificere, formulere og løse komplekse ingeniørproblemer ved at anvende principper for teknik, videnskab og matematik
 • en evne til at anvende konstruktionsdesign til at producere løsninger, der opfylder specifikke behov med hensyn til folkesundhed, sikkerhed og velfærd samt globale, kulturelle, sociale, miljømæssige og økonomiske faktorer
 • en evne til at kommunikere effektivt med en række publikum
 • evnen til at genkende etisk og fagligt ansvar i tekniske situationer og træffe informerede vurderinger, som skal overveje virkningen af ingeniørløsninger i globale, økonomiske, miljømæssige og samfundsmæssige sammenhænge
 • en evne til at fungere effektivt på et hold, hvis medlemmer sammen giver lederskab, skaber et samarbejdsvilligt og rummeligt miljø, etablerer mål, planlægger opgaver og opfylder mål
 • en evne til at udvikle og udføre passende eksperimenter, analysere og fortolke data og bruge ingeniørmæssig dømmekraft til at drage konklusioner; og
 • evnen til at erhverve og anvende ny viden efter behov ved hjælp af passende læringsstrategier.

Akkreditering

Bachelor of Science in Industrial Engineering (BS IE) og Master of Engineering in Industrial Engineering (MEng IE) programmer er akkrediteret af Engineering Accreditation Commission of ABET.

Co-op-programmet er akkrediteret af The American Council for Cooperative Education (ACCE).

Master of Science in Industrial Engineering (MS IE), Master of Engineering in Engineering Management Online (MEEMO) og Doctor of Philosophy in Industrial Engineering (Ph.D. IE) er akkrediteret af Southern Association of Colleges and Schools.

Placeringer

 • Louisville

  JB Speed Building, #306 J. B. Speed School of Engineering University of Louisville, 40292, Louisville

  Spørgsmål