Keystone logo
University of Luxembourg Faculty of Science, Technology and Medicine

University of Luxembourg Faculty of Science, Technology and Medicine

University of Luxembourg Faculty of Science, Technology and Medicine

Introduktion

Om universitetet

Universitetet i Luxembourg blev grundlagt i 2003 og er det eneste offentlige universitet i Storhertugdømmet Luxembourg. Flersproget, internationalt og forskningsorienteret, det er også en moderne institution med en personlig atmosfære.

Om os

• Grundlagt i 2003

• Flersproget, internationalt, forskningsorienteret

• 850 faglige eksperter (videnskabeligt og forskningspersonale) støtter 250 professorer, adjunkter og undervisere i deres undervisning

• Tæt på de europæiske institutioner og på Luxembourgs finansielle centrum

Velkommen til Faculty of Science, Technology and Medicine (FSTM)

Faculty of Science, Technology and Medicine (FSTM) bidrager med tværfaglig ekspertise inden for områderne matematik, fysik, teknik, datalogi og biovidenskab. Gennem sin dobbelte mission med undervisning og forskning søger FSTM at generere og formidle viden og træne nye generationer af ansvarlige borgere for bedre at forstå, forklare og fremme samfund og miljø, vi lever i.

Studerer på FSTM

Over 2000 studerende er indskrevet på 8 bachelorer, 18 kandidatuddannelser, 1 ph.d.-skole og livslang læring. Studerende bliver vejledt af et hold på 80 internationale og anerkendte professorer og lektorer. FSTM tilbyder fremragende arbejdsmiljø og muligheder for flersprogede og mindre gruppekurser, tidlig involvering i forskningsprojekter og tætte forbindelser med institutioner og industrier.

Forsker ved FSTM

FSTM består af 5 afdelinger og deltager i banebrydende videnskab og innovation i samarbejde med lokale og internationale partnere. Mere end 270 professorer, postdocs, ph.d.-studerende, videnskabelige og tekniske medarbejdere udfører tværfaglig forskning i et dynamisk, gunstigt og flersproget miljø.

Placeringer

 • Esch-sur-Alzette

  2, avenue de l'Université, L-4365 Esch-sur-Alzette, 4365, Esch-sur-Alzette

  • Luxembourg City

   162a, avenue de la Faïencerie, L-1511 Luxembourg, 1511, Luxembourg City

   Spørgsmål