Keystone logo
University of Manchester MSc i klimaændringer: videnskab, samfund og løsninger
University of Manchester

MSc i klimaændringer: videnskab, samfund og løsninger

Manchester, Det Forenede Kongerige

1 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

30 Jun 2024

Sep 2024

GBP 12.000 / per year *

På campus

* fuldtidsstuderende i Storbritannien; £26.000/år: internationale fuldtidsstuderende gebyrer | £6.000: deltidsstuderende i Storbritannien; £13.000/år: Internationale studerende på deltid

Introduktion

  • Slut dig til verdens nummer et for samfundsmæssig og miljømæssig påvirkning (THE Impact Rankings 2021) og et top 10 britiske universitet for geografi (QS World University Rankings by Subject 2021).
  • Drag fordel af en meget tværfaglig undervisningstilgang, der giver dig en bredde af viden på tværs af samfunds- og naturvidenskaberne og fleksibiliteten til at specialisere dig.
  • Udforsk hele spektret af løsninger til klimaændringer, der spænder over afbødningsmuligheder for reduktion og fjernelse af drivhusgasemissioner, tilpasningsmuligheder til beskyttelse mod klimaændringspåvirkninger og mere ukonventionelle sol-geoingeniør-ideer til at reflektere sollys tilbage i rummet og afkøle planeten.

Vores klima ændrer sig. Hvordan vi afbøder klimaændringer og tilpasser os til at leve i et foranderligt klima er grundlæggende spørgsmål for samfundet. MSc Climate Change: Science, Society and Solutions, leveret fra det unikke udsigtspunkt for verdens første industrialiserede by, er designet til at udstyre dig med den viden og de færdigheder, du skal bruge for at hjælpe med at reagere på udfordringerne ved menneskeskabte klimaændringer.

Dette tværfaglige program ledes af Institut for Geografi, med bidrag fra hele universitetet, herunder Tyndall Center for Climate Change Research. Det vil udvikle din forståelse af mulighederne for at tackle klimaforandringerne, de samfundsmæssige og politiske sammenhænge, de befinder sig i, og den videnskabelige baggrund for selve problemet.

Programmet har til formål at give dig en anvendt og kritisk forståelse af hele spektret af sociale, politiske og tekniske muligheder for at tackle klimaændringer. Dette omfatter afbødningsmuligheder for at reducere og fjerne drivhusgasemissioner og tilpasningsmuligheder til at beskytte mod klimaændringspåvirkninger samt mere ukonventionelle solenergi-geoingeniør-ideer til at reflektere sollys tilbage i rummet og afkøle planeten. Det vil også gøre dig i stand til at udvikle din videnskabelige viden om klimaændringer; finpudse dine kritiske, analytiske og kommunikationsevner; og at designe og levere banebrydende forskning under ekspertvejledning.

Programmet er ideelt for dem, der ønsker at forfølge en karriere inden for: lokal, national eller international klimapolitik; virksomheder og industrier med fokus på klimaændringsinnovationer eller virksomhedernes sociale ansvar (CSR); ikke-statslige organisationer (NGO'er), der kampagner eller lobbyer for handling vedrørende klimaændringsspørgsmål; eller i den akademiske verden med fokus på forskning i klimaændringer. Du vil have friheden til at specialisere dig i henhold til dine interesser og ambitioner ved at trække på en række valgfrie enheder. Dette vil blive omhyggeligt guidet gennem introduktionsprocessen og bredere programstøtte.

Særlige funktioner

  • Geografi er blevet studeret i Manchester i mere end 125 år, og vi er et af Europas bedst udstyrede universiteter til faget.
  • Vores geografiforskning forbedrer kvaliteten af viden over hele verden, hvor 90 % af vores aktivitet er defineret som 'verdensledende' eller 'internationalt fremragende' (Research Excellence Framework 2022).
  • Vi er hjemsted for akademikere i verdensklasse inden for geografi og andre områder af universitetet, der bidrager til programmet, herunder Tyndall Center for Climate Change Research.
  • Tilmeld dig Manchester University Geographical Society (MUGS), et selskab, der drives af geografistuderende for geografistuderende.

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Programundervisning

Faciliteter

Om skolen

Spørgsmål