Keystone logo
University Of Miyazaki

University Of Miyazaki

University Of Miyazaki

Introduktion

University Of Miyazaki tog et vigtigt skridt fremad i april 2016 ved at åbne vores nye fakultet for regional innovation. Denne tilføjelse bragte vores samlede antal fakulteter til fem sammen med vores fakulteter for landbrug, uddannelse, teknik og medicin. Det nye fakultet vil strække sig over en række forskellige discipliner, herunder humaniora og samfundsvidenskab samt landbrug og teknik. Ved at samle fakultetsmedlemmer med speciale i både humaniora og videnskab vil fakultetet for regional innovation tilstræbe at tilbyde uddannelse af praktisk værdi, der også udnytter ressourcerne i vores region optimalt.

En opgave for os, når vi bevæger os fremad, er at specialisere universitetsfunktioner og samtidig øge individualiseringen. Kort sagt skal vi fremhæve de karakteristiske kvaliteter ved University Of Miyazaki -som indkapslet i vores slogan: Se på verden, start med fællesskabet. Eksempler på, hvordan University Of Miyazaki forbedrer sin specialisering og individualitet, kan ses på vores tværfaglige Graduate School of Agriculture and Engineering, vores Graduate School of Education og vores Interdisciplinary Graduate School of Medicine and Veterinary Medicine. I disse og andre tilfælde samler vi forskellige akademiske discipliner for at skabe innovative nye forsknings- og uddannelsesinitiativer, samtidig med at vi opbygger de netværk, der er nødvendige for at imødekomme lokalsamfundenes behov. Vi fortsætter med at demonstrere vores unikke kvaliteter som universitet ved at fremme forskning inden for vores kerneområder, som omfatter biovidenskab, miljøvidenskab, fødevarevidenskab og energividenskab.

University Of Miyazaki har modtaget ros fra eksterne observatører for vores tilgang til at fremme førende unge forskere. På dette område har vi introduceret Organization for Promotion of Tenure Track (OPTT) -systemet, der tilbyder unge forskere mentorskab af tre "trojka -tilhængere" med henblik på at udvikle forskere til fastansatte professorer på UoM. Vi vil også intensivere vores indsats for at give større karrieremuligheder for kvinder på tværs af universitetet, herunder både studerende og fakultetsmedlemmer, gennem oprettelsen af en ny menneskelig ressourceorganisation dedikeret til at fremme aktiviteter og karrieremuligheder for kvinder på campus.

Placeringer

Placeringer
  • Miyazaki

    Miyazaki, Japan

    Spørgsmål