Keystone logo
University Of Montana Western

University Of Montana Western

University Of Montana Western

Introduktion

Montana Western blev grundlagt i 1893 og er en institution, der er forpligtet til undervisning, læring og studerendes succes.

For at fremme dette engagement designede vores fakultet og personale Experience One, et uddannelsesprogram, der er unikt inden for offentlig videregående uddannelse. Studerende her tager et kursus ad gangen, så de ikke kun kan fokusere på et enkelt udforskningsområde, men også engagere sig i praktisk læring.

Vores prisvindende fakultetsmedlemmer fokuserer på en gruppe studerende ad gangen, herunder ofte læringsoplevelser i samfundet, forretningssteder, nationalparker, marker og vandløb. Vores dedikerede medarbejdere sørger for, at de vestlige Montana-studerende får vejledning og support fra første dag.

Resultaterne, mere end et årti efter, at Experience One blev oprettet, er ekstraordinære. Studerende på Montana Western slutter, hvad de starter. Vi fører staten i tilmeldingsvækst, procentdel af gennemførte kurser, antal grader, endda den gennemsnitlige kreditbelastning, som studerende tager. Alt dette tilføjer færre spildte timer, færre spildte dollars og større læring. Vores kandidater er meget konkurrencedygtige, hvad enten de kommer ud på jobmarkedet eller forfølger kandidatstudier.

Alt dette finder sted i et ekstraordinært miljø, den charmerende og livlige by Dillon, der er omgivet af de smukke bjergkæder og dale i det sydvestlige Montana og på den vestlige kant af Greater Yellowstone økosystem.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Dillon

    South Atlantic Street,710, 59725, Dillon

    Spørgsmål