Keystone logo
University Of Montpellier (Universite De Montpellier)

University Of Montpellier (Universite De Montpellier)

University Of Montpellier (Universite De Montpellier)

Introduktion

University of Montpellier ( UM ) er bygget over 8 århundreder med akademisk og videnskabelig tradition og tilbyder alt for at imødekomme nutidens uddannelsesmæssige behov og udføre banebrydende forskning.

Banebrydende forskning ved University of Montpellier drager fordel af over tyve teknologiske platforme på højt niveau og skaber værdi ved at etablere tætte bånd med virksomheder beliggende på Montpellier og det regionale sted. Disse platforme tilbyder avanceret teknologisk udstyr og leverer konkurrencedygtige tjenester af høj kvalitet.

Med 250 kandidatuddannelser, 150 kandidatuddannelser (inklusive erhvervsuddannelser) og 55 nationale eksamensbeviser i sundhedsrelaterede studier er universitetet i Montpellier uddannelsestilbud bredt og spænder fra ingeniørvidenskab til biologi og kemi til statskundskab, landbrugsmiljø, forretningsvidenskab, jura og økonomi.

I en stadigt skiftende verden med udviklende videnapplikation har studerende, der vælger at studere ved University of Montpellier, mulighed for at opbygge et uddannelsesprojekt og træne til morgendagens job. Med MUSE-støtte og bidrag understøtter University of Montpellier akademisk innovation og ekspertise til uddannelsesprogrammer, der er tilpasset internationale standarder.

University of Montpellier er aktivt involveret med vigtige strategiske partnere over hele verden via talrige samarbejdsaftaler, nogle inklusive udvekslingsprogrammer. Formålet med disse aftaler er at fremme akademisk mobilitet og styrke det pædagogiske og videnskabelige samarbejde.

Universitetet i Montpellier campus består af 4 hovedcampusser beliggende i Montpellier og tilgængelige med offentlig transport. Med mange tjenester og faciliteter, herunder sportsfaciliteter til rådighed i nærheden, nyder de studerende optimale studie- og arbejdsforhold i en voksende, dynamisk og solbadet europæisk metropol beliggende i det sydlige Frankrig.

Placeringer

  • Montpellier

    163 rue Auguste Broussonnet – 34 090 Montpellier, 34090, Montpellier

    Spørgsmål