Keystone logo
University of Mount Olive Online

University of Mount Olive Online

University of Mount Olive Online

Introduktion

Grundlagt i 1951, University of Mount Olive er en privat institution rodfæstet i de frie kunster med at definere kristne værdier. Universitetet er regionalt akkrediteret af Southern Sammenslutningen af ​​skoler og skoler Kommissionen om Colleges (SACSCOC).

Som et regionalt akkrediteret, tro-baserede, privat institution, University of Mount Olive skaber et miljø for den enkelte at opnå maksimal succes, placere prioriteter studerende over alt andet. Forpligtet professorer, engagerede studerende og små klassestørrelser er komponenter af deres holistiske læring tilgang til fremme personlig og faglig udvikling.

Akkreditering

The University of Mount Olive er akkrediteret af den sydlige Sammenslutningen af ​​skoler og skoler Kommissionen om Colleges at tildele den associerede, studentereksamen, og mestre grader. Kontakt Kommissionen om Colleges på 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30.033-4097 eller ring 404-679-4500 for spørgsmål om akkreditering af universitetet i Mount Olive.

Ikke-diskrimination Politik: The University of Mount Olive ikke diskriminerer på grund af race, køn, farve, national eller etnisk oprindelse, alder eller handicap i administrationen af ​​dets personale og uddannelsespolitik. Det indrømmer alle kvalificerede studerende på alle race, hudfarve, national eller etnisk oprindelse til alle de rettigheder, privilegier, programmer og aktiviteter generelt indrømmes eller stilles til rådighed for de studerende.

Placeringer

  • Mount Olive

    634 Henderson Street Mount Olive, NC 28365, , Mount Olive

    Spørgsmål