Keystone logo
University of Neuchâtel

University of Neuchâtel

University of Neuchâtel

Introduktion

Et stimulerende miljø for studier og forskning i Schweiz

Den University of Neuchatel (UniNE) er en internationalt anerkendt institution samt et universitet på en menneskelig skala. Med 4380 studerende fra Schweiz og videre (næsten 20% af de studerende fra udlandet), det giver høj kvalitet i undervisningen og støtte. Bachelor og Master grader er kompatible med de fleste andre europæiske universiteter og er i overensstemmelse med samfundets forventninger i en bred vifte af innovative og banebrydende felter.

Midtvejs mellem Geneve og Zürich, midt i Europa, UniNE er et perfekt sted for dem, der ønsker at studere eller til at foretage forskning på højt niveau i en storslået miljø, nær søen og bjergene. I Neuchâtel, studerende og forskeres aktiviteter finder sted i hele byen, på forskellige, men nærliggende steder. Det sikrer tæt kontakt og gensidig hjælp, navnlig mellem begyndere og avancerede studerende.

Nøgletal og fakta

4380 studerende næsten 60% af dem kvinder 552 ph.d.-studerende over 40% fra uden for Schweiz 740 medarbejdere (FTE tilsvarende) hvoraf næsten 70% er lærere 935 grader tildelt i november 2011

historie

Den Academy of Neuchatel blev grundlagt i 1838. Det skylder sin fødsel ikke kun til den stærke politiske vilje til at give regionen med en høj kvalitet uddannelsesinstitution, men også til geolog og palæontolog Louis Agassiz der gjort betydelige videnskabelige fremskridt på det tidspunkt. I 1866 blev Akademiet består af Det Humanistiske Fakultet, Det Naturvidenskabelige Fakultet og Det Juridiske Fakultet, samt nogle high school niveau institutioner. I 1873 blev Det Teologiske Fakultet tilføjet. Ved dekret af Grand Råd af 18. maj 1909 blev Academy of Neuchatel officielt oprettet som University of Neuchatel.

Ud over institutionens omdøbning, 1910 loven om videregående uddannelse skabt en business school, og gav de studerende mulighed for at foretage ph.d. studie i alle fakulteter. Siden oprettelsen har UniNE altid til formål at give undervisning på det højest mulige niveau. Dens beskedne størrelse giver det dynamik og fleksibilitet er nødvendig for at nå dette mål.

Hvorfor vælge universitetet i Neuchatel

Forpligtelse til inspireret og inspirerende undervisning

Hvad adskiller den University of Neuchatel frem for alt andet er kvaliteten af ​​dets lærere. Når du lejer, sikrer vi, at hver lærer har avancerede færdigheder og et internationalt ry inden for hans eller hendes forskningsområde. Som et resultat, vores professorer er ekstremt lidenskabelige om, hvad de underviser - men det er ikke alt. At undervise på UniNE, skal de også opfylde høje pædagogiske standarder, således at de kan dele deres viden på en inspirerende måde for deres elever.

En hurtig bladre gennem vores ekspert "hvem er hvem" vil hjælpe dig med at få at vide nogle af vores professorer.

Et sympatisk sted at studere

I modsætning til større universiteter, er anonymitet ikke regere roost på University of Neuchatel. Tværtimod folk kommer til at kende hinanden - de drøfte og udveksle ideer, og de studerende kører ofte ind i deres lærere ud af klassen. Der er en følelse af solidaritet og støtte mellem de studerende, især mellem avancerede studerende og begyndere. Dette giver dig mulighed for at opbygge venskaber, som vil vare dig hele din professionelle karriere og dit liv udenfor.

Unikke undervisningsmetoder

På University of Neuchatel, studerende deltager aktivt i undervisningen, medvirken forståelse og øge effektiviteten. Gruppearbejde, seminarer og udflugter ofte organiseret, i modsætning til i større universiteter, hvor disse undervisningsformer ofte utilgængelige, da op mod et hundrede elever kan deltage et kursus.

Studerende fra hele verden

The University of Neuchatel har et internationalt ry: 21% af de studerende kommer fra uden for Schweiz (ca. 100 nationaliteter). Sådan en kulturel mangfoldighed er et stort aktiv, både i form af undervisning og stemning på campus.

Inddragelse studerende i forskning

Takket være den relativt lille størrelse af University of Neuchatel, kan eleverne være aktive deltagere snarere end blot et publikum. De er indviet i produktionen af ​​viden meget tidligt i deres studier. Desuden bachelorstuderende (i nogle områder) og master studerende har mulighed for at deltage i projekter med ph.d.-studerende og andre forskere. Engagere kandidatstuderende i forskning åbner attraktive muligheder for faglig udvikling. Faktisk har mange institutter fra University of Neuchatel etablerede forbindelser med virksomheder på nationalt og internationalt plan.

Placeringer

  • Neuchâtel

    Avenue du 1er-Mars 26 CH-2000 Neuchâtel, , Neuchâtel

    Spørgsmål