Keystone logo
University of Nevada, Las Vegas College of Fine Arts

University of Nevada, Las Vegas College of Fine Arts

University of Nevada, Las Vegas College of Fine Arts

Introduktion

At være studerende på kunst betyder at øge din fysiske, intellektuelle og kulturelle bevidsthed. UNLVs kunstprogram forbereder eleverne til professionel karriere ved at hjælpe dem med at finpudse og perfektionere deres talenter. En bred vifte af campussteder, herunder teatre, forestillingshaller, studier og et arkitektonisk bibliotek, er tilgængelige for studerende, når de forfølger deres lidenskaber. Vores artist-in-residence-program bringer fremtrædende skabere til UNLV. Det bringer dem også ind i klasseværelset.

College of Fine Arts tilbyder i gennemsnit 4,4 offentlige forestillinger og udstillinger om ugen i løbet af det akademiske år. Disse begivenheder varierer fra professionelle præsentationer som New York Philharmonic og American Ballet Theatre til koncerter præsenteret af fakultet og studerende, foredrag tilbydes af fremtrædende kunstnere / forfattere / kritikere som Seamus Heaney, udstillinger af studerendes arbejde i gallerier og UNLV Film Series.

College of Fine Arts, en kreativ sammenhæng forankret i den livlige og forskelligartede kultur i Las Vegas, lancerer dristigt visionærer, der forvandler det globale samfund gennem samarbejde, stipendium og innovation.

På UNLV belyser vi kunstens kraft midt i betagende fremskridt inden for videnskab og teknologi. Dermed skaber vi en global destination i spidsen for at transformere kunst og design. For at opnå dette tilskynder vi agentur, opfindsomhed, problemløsning og big-idé tænkning hos vores studerende, fakultet og personale. Vi gør uddannelse relevant gennem læseplaner og effektive læringsresultater. Vi er lidenskabelige og medfølende, principielle og støttende, glade og venlige. Vi tror på inklusion, opfindelse, transformation, engagement og strenghed. Disse vitale principper understøtter al vores indsats og vejleder os i at udføre vores mission.

Placeringer

  • Las Vegas

    South Maryland Parkway,4505, 89154, Las Vegas

    Spørgsmål