Keystone logo
University of Nevada, Las Vegas Greenspun College of Urban Affairs Master of Arts - Strafferet
University of Nevada, Las Vegas Greenspun College of Urban Affairs

Master of Arts - Strafferet

Las Vegas, USA

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Request study format

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Criminal Justice Master of Arts-graden er et bredt uddannet program. Programmet behandler spørgsmål om kriminalitet og strafferet inden for en analytisk ramme og understreger teori og forskning og deres implikationer for socialpolitikken. Læreplanen er baseret på de sociale og adfærdsmæssige videnskaber og i juridiske tilgange til kriminalitet og social kontrol. Det trækker på moderne forskning og teoretisk udvikling på tværs af et spektrum af akademiske discipliner. Der er to kandidatuddannelsesmuligheder. Den traditionelle kandidatgrad er designet til at forberede de studerende til ph.d.-studier i marken og i relaterede områder inden for samfundsvidenskab og adfærdsvidenskab. De, der opnår denne grad, kan også påtage sig undervisningsstillinger på community college-niveau. Den professionelle kandidatgrad er designet til at imødekomme behovene hos fagfolk, der i øjeblikket arbejder i justitsrelaterede agenturer ved at tilvejebringe viden og færdigheder til at forbedre deres præstationer i nuværende stillinger og / eller forberede dem til karriereudvikling.

Tilgængelige muligheder

Traditionelt spor

Det traditionelle kandidatuddannelsesprogram er designet til at forbedre de studerendes forståelse af arten, årsagerne og konsekvenserne af kriminalitet og kriminalitetskontrol. Baseret på traditionen med den liberale kunst understreger programmet det symbiotiske forhold mellem kriminalitet og samfundets struktur og samspillet mellem strafferetlig teori og praksis.

Disse forhold udforskes gennem kursusarbejde inden for kriminologisk teori, lov og social kontrol, administration af retfærdighed og kriminalitet og offentlig politik. Ved at udfylde kravene til dette program vil de studerende være forberedt på at undervise på community-college niveau og doktorgrad i kriminologi og strafferet.

Professionelt spor

Professional Master of Arts-graden er designet til at imødekomme behovene hos fagfolk, der i øjeblikket arbejder i justitsrelaterede agenturer, ved at give den viden og færdigheder til at forbedre deres præstationer i nuværende stillinger og / eller forberede dem til karrierefremskridt. Læreplanen giver de studerende avanceret viden om forbrydelsens art; strafferetlige institutioner og processer nuværende strafferetlige politik og uddannelse i forskningsmetoder, statistik og programevaluering.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • MA i kriminalitet og retfærdighed
    • Online United Kingdom
  • Master of Science i strafferetspleje
    • Paxton, USA
  • Online Master of Science i strafferet
    • Online USA