Keystone logo
University of New Haven

University of New Haven

University of New Haven

Introduktion

University of New Haven , der blev grundlagt på Yale campus i 1920, er et privat, fælles uddannelsesuniversitet, der er blevet anerkendt af The Princeton Review og US News & World Report for akademisk ekspertise. Beliggende mellem New York City og Boston i kystbyen West Haven, er universitetet et mangfoldigt og levende samfund med mere end 7.500 studerende fra hele kloden.

I løbet af de sidste 15 år, under ledelse af præsident Steven H. Kaplan, har universitetet oplevet betydelig vækst - både i tilmelding og i udvidelsen af universitetets West Haven campus. Fuldtidsstuderende tilmelding er mere end fordoblet, og førsteårsansøgninger er næsten tredoblet. I det sidste årti har universitetet gennemført mere end 300 millioner dollars i store kapitalprojekter, mens det har lanceret 26 nye akademiske programmer. Universitetet har også tilføjet campusser i Prato, Italien og Orange, Conn.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • 300

    300 BOSTON POST RD WEST HAVEN, , 300

Spørgsmål