Keystone logo
University of New Orleans Executive Master Of Health Care Management
University of New Orleans

Executive Master Of Health Care Management

0 Months

Request teaching languages

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Hvordan kan du vide, om den administrerende MSHCM program er det rigtige for dig?

FN Executive MSHCM

Fokus i dette program er management inden for sundhedsvæsenet, hvilket kan omfatte sygehusvæsen, afdelingsledelse og praksis forvaltning, blandt andre karriereveje. Det er en forretning master's, hvor den traditionelle forretningsfunktioner er vant til at analysere situationer i en plejeområde. Det primære mål med dette program er at undervise sundhedspersonalet graduate-niveau business applikationer og udvide deres faglige udvikling.

Til sammenligning kan en master i folkesundhed og en mester i sundhed administration optage eller kan være domineret af business kurser, men disse grader er ikke ydet af business schools. University of New Orleans, der er akkrediteret af den sydlige Sammenslutningen af ​​skoler og Skole, har det eneste program i staten, der tilbydes gennem en AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) akkrediterede business school.MSHCM vs MBA

Forskellen mellem en Master of Science i Health Care Management (MSHCM eller EMSHCM) og en Master of Business Administration (MBA eller EMBA) er, at den MSHCM lærer funktionelle forretningsområder med fokus på forvaltningen af ​​selskabets aktiviteter inden for sundhedsvæsenet industrien , mens de MBA har større dybde inden for visse fagområder og betragtes mere en generalist grad. Iværksættere og administratorer af store organisationer vil måske overveje at MBA-program som en mulighed.

Et af de vigtigste aspekter af den administrerende MSHCM er det hold fokus. Studerende er dannet i små arbejdsgrupper, som fortsat sammenlagt for hele programmet. Den lille-gruppen format er vigtigt at de studerende, da de udgør en vigtig social og faglig støtte til deres medlemmer. Grupperne er også vigtige fail-safe udstyr til travle ledere, hvis arbejdsbyrde store udsving. Gruppens medlemmer vil løbende "trade-off" deres styrker og svagheder. På grund af den indbyrdes afhængighed på team medlemmer, er de studerende opfordres til at være sikker på deres forpligtelse til at tjene en master gennem dette intensive program.


Kvalitet og effektivitet

Programmet er opbygget til at give et kvalitetsprogram og samtidig undgå en betydelig afbrydelse af det daglige arbejde ansvar. UNO's Department of Executive Education bestræber sig på at gøre MSHMC bekvemt for, reagerer på, og støtter de studerende og samtidig opretholde et fokus på kvalitet. Dette opnås ved at holde undervisningen på skiftende weekender og give de studerende en hidtil uset niveau af service. Ved at bistå de studerende med administrative detaljer, fri vi mere tid til vores studerende kan koncentrere sig om hvad der er vigtigt - deres uddannelse.


Klasseværelse Miljø

Den administrerende MSHCM klasser afholdes på Mercy campus af Memorial Medical Center, en del af Tenet Healthsystem. Dette miljø er udnyttet til at drage fordel af uddannelsesmuligheder inden for sundhedsvæsenet facilitet. Klasseværelset er udstyret med komfortabel indkvartering og teknologisk avancerede undervisningsmateriale til rådighed for fakultetet.

Studerende har adgang til en state-of-the-art computerrummet er beliggende i UNO's College of Business på Lakefront Campus. Nogle kurser undervises i disse faciliteter, der giver eleverne udsættelse for de nuværende teknologiske applikationer.


English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Master of Science in Healthcare Management (MSHM)
    • Bloomington, USA
  • Health Professions Education MSc
    • Limerick, Irland
  • Kandidatuddannelsen i Healthcare Management
    • Clearwater, USA