Keystone logo
University of New York - Tirana (UNYT) Mastergrad i økonomi og regnskab
University of New York - Tirana (UNYT)

Mastergrad i økonomi og regnskab

Tirana, Albanien

0 Months

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Programoplysninger

Master of Science i økonomi og regnskabsprogram er designet til kandidater, der ønsker at udvide deres ekspertise inden for økonomi eller regnskab. Intensive kurser, der studerer de centrale finans- og regnskabsdiscipliner, besætter programmets første halvdel, mens anden halvdel giver eleverne mulighed for at fokusere på avancerede og anvendte områder af disciplinerne.


Hvorfor studere dette program hos UNYT?

UNYT har gennem hele sin historie bygget et ry for sine kvalitetskandidater og kandidatprogrammer. UNYT kandidater præsenterer en imponerende faglig og akademisk rekord på post-graduation niveau. Dette program trækker specialiseret fakultet fra hele verden, der kombinerer teoretisk viden med stor erfaring i ledende forretningsområder. Studerende har adgang til computerfaciliteter og omfattende biblioteksressourcer, herunder alle publikationer, rapporter og databaser fra Verdensbanken
i hårde og bløde kopier. Beliggende i hjertet af et hurtigt udviklende lands hovedstad, kan man ikke finde en tilsvarende civilingeniør. Program i Finans og Regnskab.


Programvarighed: 14-18 måneder (fuldtids); 24 -30 måneder (deltid).


Programstruktur

Programmet er struktureret i fem kerne og fire valgfrie kurser på 15 britiske kreditter hver. Du skal også bestå en afhandling (60 britiske kreditter) for at blive tildelt graden. Programmet bærer i alt 180 britiske kreditter (90 ECTS eller 45 ACTS).

Undervisning

Undervisning og læring foregår gennem en række traditionelle midler, som foredrag, workshops og selvstudier samt innovative metoder som brugen af ​​virtuelle læringsmiljøer, simuleringer, diskussionsgrupper mv. Disse forskellige elementer kombineres for at danne et sammenhængende program designet til at sætte de studerende i stand til at erhverve en række fagspecifikke og overførbare færdigheder. Studerende kan også forfølge en del af deres studier på University of Greenwich og derved drage nytte af partnerinstituttets ressourcer og faciliteter på stedet.


Vurderingsmetoder

En række forskellige vurderingsmetoder vil blive gennemført, herunder deltagelse i klasser, emner, essays, mundtlig og skriftlig (usynlig og åben, iklasset eller hjemme) eksamen gennem semester eller vilkår (minimalt to), vurderede seminarer og problem- løse øvelser med real-business-verden sager.
Vurdering er knyttet til læringsresultaterne af hvert kursus og informerer læringsprocessen.

Adgangskrav

• En første grad i økonomi, regnskab, økonomi, erhvervslivet, matematik eller i beslægtede discipliner fra en akkrediteret institution

• Hvis ansøgerens modersmål ikke er engelsk, er der bevis for kompetence på engelsk gennem en anerkendt international engelsksprogkvalifikation (TOEFL 213 computerscore / IELTS Level 6.0) eller andet dokument, der anses for passende, som at studere i en første grad gennem engelsks, etc. For sidstnævnte vil kandidaterne blive interviewet og kan blive pålagt at sidde en diagnostisk test administreret af skolenØkonomisk støtte

Det er UNYTs filosofi, at alle bør stræbe efter at opnå
en post-graduate universitetsuddannelse, og at ingen studerende skal afskrækkes fra at anvende udelukkende på grund af økonomiske vanskeligheder. Derfor er der udarbejdet en plan for økonomisk bistand til støtte for potentielle eksamensstudenter.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Master Management i Finans & Regnskab
    • Berlin, Tyskland
  • MSc Regnskab og Finans
    • Guildford, Det Forenede Kongerige
  • Master i regnskab og finansiering
    • Bolzano, Italien