Keystone logo
University of Northern California

University of Northern California

University of Northern California

Introduktion

UNCFoundation er dedikeret til fremme af socialt gavnlig forskning, uddannelse og fortalervirksomhed gennem implementering af hårde og bløde teknologier. Både hårde og bløde teknologier er et sociokulturelt fænomen, der bruges til at løse samfundsproblemer og give gavnlige resultater for menneskeheden.

Hard Technologies fokuserer på de færdigheder, værktøjer og innovationer, der bruges af mennesker til at ændre, imødekomme og påvirke naturen til støtte for menneskers sundhed, social harmoni og global økologi.

Soft Technologies beskæftiger sig med menneskelige og sociale faktorer, der letter menneskelig fleksibilitet, tilskynder til menneskelige initiativer og understreger menneskelige behov gennem forskning og uddannelse.

UNC Foundation understøtter bløde teknologier dedikeret til at give et samarbejdscentrum for innovativ forskning og fortalervirksomhed inden for livsstil, sundhed og modstandsdygtighed for enkeltpersoner og samfund.

Enhancement of Community and Individual Resilience, der fungerer som et fælles samarbejde med LifeWiseU og LiveLifeResources. Programmerne fremmer forskning og fortalervirksomhed for bemyndigelse af mennesker og samfund i at blive mere modstandsdygtige gennem integrerende tilgange til mad, ernæring og livsstilsvelvære.

Placeringer

 • Petaluma

  Southpoint Boulevard,1304, 94954, Petaluma

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål