Keystone logo
© Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK)
University of Nottingham Malaysia

University of Nottingham Malaysia

University of Nottingham Malaysia

Introduktion

Universiteter er magtfulde institutioner; de spiller en nøglerolle i vores drivende økonomiske og sociale udvikling gennem både uddannelse og gennem processen med forskning, innovation og videnoverførsel. På University of Nottingham er vi forpligtet til at give fremragende uddannelsesmæssig erfaring i et campusmiljø ledet af akademisk personale, der selv leder forskningen, der vil tackle nogle af de største udfordringer, som vores globale samfund står overfor.

billede med tilladelse fra University of Nottingham Malaysia

134781__PRP4230.jpg

Konsekvent rangeret blandt de 100 bedste universiteter over hele verden tilbyder vi en række studiemuligheder for studerende fra grundlæggende kurser til ph.d.-grader. En bred vifte af bachelor- og postgraduate-programmer er tilgængelige fra forskellige specialskoler og -afdelinger på tværs af fakulteterne for kunst og samfundsvidenskab, ingeniørvidenskab og videnskab. Vi er vært for et lokalsamfund på omkring 5000 studerende fra over 85 forskellige lande over hele verden, der arbejder med og modtager en erfaring i videregående uddannelse fra førende akademikere inden for deres felt. Campus giver fremragende undervisnings-, lærings- og forskningsfaciliteter, herunder et veludstyret bibliotek, dedikerede studieområder og computer-, sprog- og videnskabs- og ingeniørlaboratorier.

Alle vores studerende har adgang til et stort udvalg af fritids- og velværefaciliteter, herunder et specialbygget sportskompleks og en fremragende swimmingpool. Der er også adskillige studentsamfund og klubber og en meget aktiv studentforening.

Ved siden af vores uddannelser gennemfører vores akademiske medarbejdere en række forskningsaktiviteter i partnerskab med både den offentlige og private sektor i Malaysia og over hele verden. Vi arbejder inden for områder, der er direkte relevante for Malaysia og regionen og bygger videre på University of Nottinghams unikke styrker og ekspertise. Vores forskningsprioriteter inkluderer vedvarende energi, opdagelse af medikamenter, nanoteknologi, bæredygtige afgrøder, efter høstteknologier, kommunikation og kulturer og erhvervsproduktivitet og innovation.

Uanset om du er en eksisterende eller potentiel studerende, forælder, lærer eller lokal arbejdsgiver, så tøv ikke med at komme i kontakt. Mine kolleger og jeg er meget stolte af University of Nottingham Malaysia og vi ville være glade for at tale med dig eller vise rundt.

Professor Graham Kendall, Provost og CEO

Universitetsværdier

Universitetsmission

På University of Nottingham er vi forpligtet til at give virkelig international uddannelse, inspirere vores studerende, producere verdensledende forskning og gavne samfundene omkring vores campus i Storbritannien, Kina og Malaysia. Vores formål er at forbedre livet for enkeltpersoner og samfund over hele verden. Ved dristig innovation og ekspertise i alt det, vi gør, får vi både viden og opdagelser til at gøre noget.

Vision

Vores vision er at blive bredt anerkendt som det første valg af:

  • studerende, der ønsker en international uddannelse af topkvalitet.
  • forskere, der ønsker den bedste mulighed for at få en betydelig global indflydelse.
  • virksomheder, der ønsker innovative partnere, der giver dem en fordel på deres konkurrence.

Ved at tiltrække ambitiøse og talentfulde studerende, personale og forretningspartnere vil vi fast etablere os blandt de top 10 britiske universiteter inden 2015, og begge vores campusser i Asien vil blive anerkendt som førende udbydere af videregående uddannelser i deres regioner.

Vores vision er at blive anerkendt over hele verden for vores signaturbidrag, især inden for global fødevaresikkerhed, energi og bæredygtighed og sundhed.

Historie

1881: Nottinghams første borgerskole

Nottinghams første borgerskole blev åbnet i byens centrum i 1881, fire år efter, at grundstenen blev lagt af den tidligere premierminister, WE Gladstone. En anonym velkomstgiver havde tilbudt £ 10.000 til et kollegium under forudsætning af, at en passende bygning opføres af Rådet, og at kollegiet skulle forsynes med £ 4.000 om året.

1928: University Park

Efter den første verdenskrig voksede kollegiet fra sin oprindelige bygning. En generøs gave af Sir Jesse Boot på 35 acres jord på Highfields præsenterede løsningen og i 1928 flyttede kollegiet til det, der nu er den største campus, University Park. Oprindeligt blev den indkvarteret i den elegante Trent-bygning og blev officielt åbnet af kong George V i november samme år.

Berømte besøgende

Selv i de tidlige dage på dette sted tiltrakkede kollegiet høje profilerede besøgende undervisere, herunder professor Albert Einstein, Mahatma Gandhi og HG Wells.

1948: Bliv universitetet i Nottingham

I 1948 blev universitetet tildelt Royal Charter og blev University of Nottingham, nu i stand til at tildele grader i sit eget navn. I denne periode blev School of Agriculture oprettet, da Midland College of Agriculture i Sutton Bonington fusionerede med universitetet.

Fortsat vækst

University of Nottingham fortsatte med at vokse og fokuserer stadig på dens udvikling og har en række campus i Storbritannien og i udlandet.

Et globalt universitet

University of Nottingham er stolt af sin unikke internationale læseplan, som vi mener virkelig forbedrer studerendes oplevelse.

Malaysia-campus spiller en særlig rolle inden for Nottinghams globale vision. Vi har et stigende antal studerende, der deltager i vores inter-campus udvekslingsprogrammer og tilbyder et spændende udvalg af Summer School-programmer, som alle har et internationalt element; det være sig gennem sprogindlæring eller kurser med et specielt fokus på asiatisk rejse, forretning eller kultur.

Campus i Malaysia spiller også en førende rolle i udviklingen, strategien og implementeringen af den internationale læseplan, da den internationale arbejdsgruppe ledes af viceprovost for undervisning og læring, professor Ong Fon Sim.

billede med tilladelse fra University of Nottingham Malaysia

134785_student.jpg

Campusinformation

University of Nottingham Malaysia Campus ligger i Semenyih på en 101 hektar stor plads 30 km fra Kuala Lumpur.

Universitetet har også et sted i Kuala Lumpur centrum, Kuala Lumpur Teaching Center (KLTC), hvor nogle postgraduate-programmer leveres.

anerkendelser

Universitas 21

Universitas 21 (U21) er det førende globale netværk af forskningsintensive universiteter, der arbejder sammen for at fremme globalt medborgerskab og institutionel innovation gennem forskningsinspireret undervisning og læring, studerendes mobilitet, forbinder vores studerende og personale og en bredere fortaler for internationalisering.

Asia-Pacific University-Community Engagement Network

Vi er forpligtet til at fremme det bredere sociale gode på lokalt og nationalt niveau i de lande, vi opererer i, såvel som globalt. UNM har været medlem af Asia-Pacific University-Community Engagement Network (APUCEN) siden 2015.

Placeringer

  • Semenyih

    Jalan Broga, Semenyih, 43500, Semenyih

Spørgsmål