Keystone logo
University of Ostrava

University of Ostrava

University of Ostrava

Introduktion

University of Ostrava (UO) er et offentligt forskningsuniversitet, der uddanner næsten 9.000 studerende i seks fakulteter. Vores naturvidenskabelige fakultet, Det Naturvidenskabelige Fakultet, Det Naturvidenskabelige Fakultet, Det Fakultet for Medicin, Det Samfundsvidenskabelige Fakultet og Det Fakultet for Uddannelse tilbyder et bredt udvalg af discipliner og ukonventionelle kombinationer af majors.

170051_CB4.jpg

Som en dynamisk og intellektuelt udfordrende moderne institution giver University of Ostrava et internationalt miljø at studere. Vores campus er spredt primært i hele det gamle centrum, hvilket giver et stimulerende miljø for at overveje levende kunst og videnskab. Undervisning på UO er forskningsdrevet, og dets programmer undervises ofte af aktive forskere.

Universitetet er stolt af at bevare foredragsholdere, professorer og forskere, der fører tal inden for deres fagområder, som er videnskabsmænd og inspirerende og åbenlyse personligheder med en levende følelse af kreativitet.

Den lille størrelse på universitetet og dets relative ungdom (grundlagt i 1991) giver mulighed for en stærkt individuel tilgang til vores studerende og fleksible reaktioner på det moderne samfunds og arbejdsmarkedets behov. Universitetet tilbyder højkvalitetsuddannelse og mange muligheder for dem, der ønsker at opfylde deres visioner: om i sprogstudier, dannelse af en studentorganisation eller praktisk erfaring. Universitetet søger aktivt efter muligheder for studerende at hæve deres kvalifikationer og hjælpe dem med at starte deres karriere.

University of Ostrava har etableret samarbejde med flere lokale organisationer (som et lokalt studie af det offentlige tjekkiske fjernsyn), der giver eleverne en værdifuld arbejdserfaring. Fællesskabets engagement er en integreret del af universitetets mission for uddannelse og forskning. UO og dets fakulteter, studenterorganisationer og videnskabelige institutter etablerer og fremmer hundredvis af offentlige arrangementer hvert år; som omfatter gratis workshops, foredrag, seminarer, oplevelsesbegivenheder, videnskabelige eventyr, velgørende arrangementer, internationale sammenkomster, sportslige og kulturelle arrangementer, kunstudstillinger, happenings, alumni reunions, koncerter og teaterspil.

University of Ostrava er en væsentlig del af byen og dets sociale liv og fortsætter med at samarbejde med et stadigt stigende antal kulturelle organisationer og lokale institutioner. Læs mere om UOs samfundsindsatsrolle under "UO @live" sektionen.

170052_Screenshot2021-10-06102103.png

Mission og Vision

Et universitet med en mission, åben for verden, der arbejder for regionen.

University of Ostrava er en institution, der ser sin rolle i udviklingen af humaniora og medicinske, videnskabelige og kunstneriske felter i lokalområdet, der traditionelt har været forbundet med industrielle og teknologiske områder.

Det sigter mod at bidrage til at løse problemerne i Moravia-Silesia-regionen på sociale, miljømæssige og sundhedsmæssige områder og forme Ostrava som en sand universitetsby. Med henblik herpå har den til hensigt fortsat at bruge sit potentiale til at afspejle regionens identitet, kultur og historie samt at dyrke den gennem kunstneriske kreative aktiviteter.

University of Ostrava er klar til at bringe progressive tendenser inden for europæisk videnskab og stipendium i regionen og skabe gunstige betingelser for internationalt samarbejde og et venligt miljø for udenlandske akademikere og studerende.

Universitetet bestræber sig på at være en institution, der målrettet fremmer kvalitetsmæssige videnskabelige aktiviteter, mens man systematisk søger nye forskningsområder og hold med potentiale for at opnå gode resultater.

University of Ostrava åbner sig for udfordringer i det moderne samfund og udvikler en ansvarlig, individuel tilgang til en bred vifte af studerende, herunder specifikke grupper (seniorer, socialt dårligt stillede studerende, elever med særlige behov) og går ind for lige adgang til uddannelse og venskab kommunikation med offentligheden.

170053_Screenshot2021-10-06102349.png

Hvorfor studere ved University of Ostrava

 • Topkvalitets forskningsdrevet uddannelse
 • Ledende tal inden for deres fagområder
 • Individuel lærer-til-studerende tilgang
 • En bred vifte af studieområder
 • Ung, frisk, moderne, åbenhørt ånd
 • Stærkt vægt på individuel vækst
 • Fleksibilitet og lydhørhed på grund af den lille størrelse og ungdommelige kraft i vores universitet
 • Fokus på universitetets 3. rolle - at fungere som lokalsamfundsledere
 • Fantastisk plads til både studerende og akademikernes supplerende aktiviteter
 • Den livlige og poetiske atmosfære i den tidligere industrielle by Ostrava

Placeringer

 • Ostrava

  Dvořákova 7 , 701 03, Ostrava

Spørgsmål