Keystone logo
University of Ottawa Telfer School of Management

University of Ottawa Telfer School of Management

University of Ottawa Telfer School of Management

Introduktion

Alle, der slutter sig til det tætte samfund, der udgør vores managementskole, er straks engageret i at opbygge et bedre Canada.

Vores studerende er fuldt nedsænket i en læringsoplevelse, der går ud over klasseværelset og fører dem ud i den praktiske verden, hvor de drager fordel af at arbejde med partnere for at få en reel indflydelse i deres verden. Denne eksponering forbereder vores studerende på at blive en ny generation af ledere, der er klar til at anvende deres læring i verden omkring dem.

Vores fakultet afsætter sig til at udføre førende forskning, der producerer den indsigt og ideer, vi bruger til at forme vores unikke læseplan.

Vores personale er forpligtet til at yde den støtte, der gør alt dette vigtige arbejde muligt, forenet af en fælles tro på, at bedre forretning betyder et bedre Canada, og at et bedre Canada betyder en bedre verden.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Ottawa

    Laurier Avenue East,55, K1N 6N5, Ottawa

    Spørgsmål