Keystone logo
University of Pécs

University of Pécs

University of Pécs

Introduktion

Oprettelsen af University of Pécs blev først indledt af kong Louis den store i 1367. I dag er University of Pécs en af ​​de mest prestigefyldte institutioner i landet, hvor der er ti fakulteter, der dækker hele spektret af videregående uddannelse til give høj kvalitet, omfattende træning. Ud over uddannelses- og forskningsaktiviteterne er medicinsk behandling en afgørende aktivitet for vores; Det kliniske center tager sig af ikke kun regionens ambulante patienter og patienter, men også på mange områder har det på nationalt plan.

University of Pécs deltager hvert år i rangordningen af ​​internationale videregående uddannelsesinstitutioner og har det godt. Vi stræber efter at forbedre vores opfattelse på alle områder.

Vi har og vil lægge stor vægt på kvaliteten af ​​uddannelsen, som velforberedte studerende betyder den bedste omtale for os. I denne ånd er vores løbende udvikling af menneskelige ressourcer og infrastrukturbetingelser vores højeste prioritet. Vi gør en indsats for at give vores studerende en bred vifte af viden, derfor tilbyder vi støtte til en betydelig del af vores elever til at deltage i en række praktikophold og udvekslingsprogrammer i anerkendte institutioner i Europa og andre udviklede lande. For at vi kan øge uddannelsesniveauet bruger vi state of the art teknologi og inviterer de fineste professorer. Vi har taget vores motto fra Luis Pasteur: "chance favoriserer det forberedte sind". Det er mest glædeligt, at antallet af studerende er stabiliseret i løbet af det sidste årti, mens antallet af udenlandske studerende er vokset markant. Ikke kun er University of Pécs en prestigefyldt institution, det er også studentvenligt; vi vil gerne have vores studerende til at studere for præstation og også have det godt.

PTE udfører internationalt anerkendt forskningsarbejde. Vi gør vores bedste for at gøre vores universitet til et optimalt valg for en arbejdsplads til vores talentfulde forskere, ikke bare et udgangspunkt. Vi opfordrer vores anerkendte kolleger til interne stipendier til en endnu bedre præstation. I forskningscentret, der er opkaldt efter János Szentágothai, findes der banebrydende teknologier, udstyr og værktøjer til vore forskeres og studerendes rådighed. Vores universitets hovedforskningsprofil er grundlæggende videnskabelig forskning, men via anvendt forskning udvikler vi løbende også vores industrielle relationer.

Inden for rammerne af Modern Cities Programmet finder spektakulær modernisering sted på vores universitet. I denne sammenhæng er der ikke kun opførelse af nye bygninger og renovering af eksisterende, men disse aktiviteter er parallelle med uddannelse af menneskelige ressourcer. The Modern Cities Program blev oprettet i samarbejde med byen Pécs.

Pécs er en attraktiv, venlig lille by og menneskeskabt; Det tjener ikke kun, men tjener også som hjem for vores universitetsborgere. Universitetet er byens dominerende institution, foruden de studerende føler næsten alle indbyggere i Pécs forbindelse til det. Tilstedeværelsen af ​​det store antal internationale studerende fra hele verden og Middelhavet atmosfæren gør Pécs til en behagelig og travl universitetsby med så meget liv. University of Pécs dog ikke begrænset til amtssædet for Baranya, der er et uafhængigt fakultet i byen Szekszárd, og der er et netværk af træningscentre over hele Transdanubiske region, ud over grænserne selv.

Rektorens ledelse inviterer effektivt samarbejde mellem de forskellige fakulteter og medarbejdere, tilskynder vores disciples disciplinære arbejde og opfordrer til støtte fra dem med interesse for deres arbejde.

Placeringer

  • Pécs

    University of Pécs, , Pécs

    Spørgsmål