Keystone logo
University of Roehampton MA i kriminologi og strafferet
University of Roehampton

MA i kriminologi og strafferet

London, Det Forenede Kongerige

1 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

University of Roehamptons MA i kriminologi og strafferet vil hjælpe dig med at få de nødvendige færdigheder til at udforske og udvikle din forskning og din beskæftigelsesegnethed. Kursets indhold trækker på en bred vifte af samfundsvidenskabelige discipliner såsom kriminologi, jura og socio-juridiske studier, psykologi, sociologi og menneskerettigheder.

Vores program består af fem kernemoduler - inklusive en afhandling - og en række valgfrie moduler baseret på vores højt profilerede akademiske medarbejderes forskningsspecialer.

Denne dynamiske og udadvendte pensum tilskynder til ny tænkning i studiet af kriminalitet og retfærdighed. Vores udvalg af spændende nye valgfrie moduler vil gøre dig i stand til at specialisere dig i centrale kriminologiske emner såsom migration, onlineskade, miljøretfærdighed og folkedrab.

Du vil få et stærkt fundament af viden og blive introduceret til kriminologi inden for dens historiske og kulturelle kontekst. Du vil også undersøge en række nutidige spørgsmål såsom globale kriminalitetsnetværk, massefængsling, politiarbejde, organiseret kriminalitet og terrorbekæmpelse.

Programmet tilbyder også en trin-for-trin teoretisk og praktisk forankring i kriminologisk forskning. Du får nøglefærdigheder til dit eget forskningsprojekt, herunder forskningsdesign, dataindsamling og dataanalyse, mens du drager fordel af støtten fra en specialevejleder hele vejen igennem.

Hvorfor dette kursus

 • Roehampton er rangeret 6. i Storbritannien for virkningen af vores samfundsvidenskabelig forskning (Research Excellence Framework 2014).
 • Udvikl dine evner til kritisk tænkning, forskningsteknikker og kapacitet til at kommunikere komplekse intellektuelle ideer.
 • Udforsk aktuelle kriminologiske spørgsmål og undersøg deres indvirkning på globalt, regionalt og lokalt niveau.
 • Bliv en del af vores internationale forskningsledede fællesskab af forskere og studerende, der vil udfordre og udvikle din tankegang om spørgsmål inden for kriminalitet og retfærdighed.

Indlæggelser

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • MA Kriminologi & Kriminalretfærdighed
  • Wallisdown, Det Forenede Kongerige
 • Master of Arts i Justice Studies
  • Victoria, Canada
 • MA i strafferet
  • Online USA