Keystone logo
University Of Rouen

University Of Rouen

University Of Rouen

Introduktion

Med over 30.000 studerende og 40 forskningsenheder spiller University Of Rouen Normandy ( URN ) en førende rolle i Normandys undervisning og forskning. Vi er involveret i regionale undervisnings- og forskningsklynger og fremmer interregionale forskningsaktiviteter ved at udvikle nationalt og internationalt anerkendte videnskabelige partnerskaber. Vi deltager derfor i adskillige internationale projekter i partnerskab med over 40 lande.

Som en tværfaglig institution er University Of Rouen Normandiet særligt dedikeret til at gøre videregående uddannelse tilgængelig for alle og fremme lokal økonomisk og social udvikling.

Vi har syv campusser i Normandiet med i alt 12 fakulteter, institutter og skoler.

Et af University Of Rouen Normandys vigtigste strategiske valg har været at give vores undervisnings- og forskningsaktiviteter en international rækkevidde. Derfor er vores International Relations and Cooperation Office begyndt at udarbejde og udrulle en internationaliseringsplan.

Forskning, som fremmer viden, er en af de to hovedaktiviteter ved University Of Rouen Normandy. Det går hånd i hånd med undervisning gennem studerendes gradskurser og bidrager til højere uddannelse og forskningsinstitutioners prestige. Vores partnerskab med universitetshospitalet Charles-Nicolle og vores engagement i Charles-Nicolle Foundation, som gør det muligt for hospitaler i Normandiet at drage fordel af innovativt sundhedsforskningsudstyr, er et perfekt eksempel.

Placeringer

  • Mont-Saint-Aignan

    Mont-Saint-Aignan, Frankrig

    Spørgsmål