Keystone logo
University Of South Dakota

University Of South Dakota

University Of South Dakota

Introduktion

Som statens mest historiske universitet er vi forankret i traditioner. Men vi ser også mod fremtiden og giver dig de nye færdigheder og fleksible læringsmetoder, du har brug for for at navigere i en stadig mere kompleks verden.

USD's smukke 274-acre campus ligger langs skrænterne over Missouri-floden i det sydøstlige South Dakota. Fra den historiske skønhed i Old Main til den banebrydende teknologi, der ligger i Lee Medicine & Science Building, vil du opleve en blanding af det traditionelle og moderne på University Of South Dakota -campus. Siden starten i 1862 har USD kaldt den lille, sikre by Vermillion for hjem. Efterhånden som begge vokser i størrelse og befolkning, fortsætter campus og byen med at nyde et gensidigt fordelagtigt forhold, der hjælper med at fremme innovation og skaber spændende muligheder for både studerende og beboere.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Vermillion

    E Clark St,414, 57069, Vermillion

Programmer

    Institutionen tilbyder også:

    Spørgsmål