Keystone logo
University of South Florida St. Petersburg - College of Arts & Sciences

University of South Florida St. Petersburg - College of Arts & Sciences

University of South Florida St. Petersburg - College of Arts & Sciences

Introduktion

Den College of Arts & Sciences er USF St. Petersborg største kollegium, der tilbyder en bred vifte af akademiske programmer. Kollegiet har en arv at give programmer of excellence i en elevcentreret atmosfære. Forskning i verdensklasse og kreative aktiviteter udføres i et af de smukkeste storbyområder campusser i USA Tag dig tid til at udforske vores tilbud, hvor "verden vil genkende din uddannelse og dine professorer vil vide dit navn."

College of Arts og Sciences Mission

For at legemliggøre de principper og aktiviteter af en forskning intensiv liberal arts college, hvor vores kandidater vil være godt uddannet inden for deres fag, og dermed forberedt til graduate professionelle skoler. Vores studerende vil have de kritiske færdigheder, bred udsigter og borgerlige bevidsthed, der vil gøre dem engagerede og produktive borgere. Kort sagt, vil vores studerende blive anerkendt som borger lærde.

Unit Mål / Strategies

1.. Foretag betydelige og meningsfulde bidrag til de igangværende dialoger i vores akademiske områder; 2. Forvent vores bachelorer og studerende til at engagere sig i forskning - hvor det er muligt, i samarbejde med fakultet; 3. Dyrk en energisk liberal kunst kultur ved at rekruttere dygtige og varieret fakultetet og de studerende, vedligeholdelse små klassestørrelser, og mentoring de studerende, vi har; Fire. Tilskynde gratis diskussioner, fremme kritisk tænkning, kræver, at vores studerende skriver, og når det er muligt, for at arbejde på tværs af discipliner; Fem. Igangsætte og udvide kandidatuddannelser og udvikle formelle akademiske bånd til andre kandidatuddannelser inden for University of South Florida-systemet; 6. Indføre, som en del af mosaik af læring oplevelser med USFSP, civilt engagement, service læring og erfaringsbaseret læring i klasser, når det er relevant.

Dean Biafora byder velkommen

Velkommen og tak for din interesse i vores graduate tilbud på University of South Florida St. Petersborg (USFSP).

Som en dynamisk forsknings--aktiv institution, USFSP College of Arts & Sciences tilbyder verdensklasse akademikere og personlig virkelige verden erfaring i et kulturelt levende, urban, havnefronten samfund. Vores studerende er mangfoldigt; afspejler demografien i regionen, staten og nationen.

Vores fornemme fakultet er anerkendt lokalt, nationalt og i hele verden for deres ekspertise inden for forskning og stipendium. Vores fleksible programmer er designet til at imødekomme behovene hos de studerende-fra den fuldt online-grad i Digital Journalistik og Medievidenskab til hands-on forskning fokuseret Psykologi kandidatuddannelse.

Jeg vil opfordre dig til at nå ud til Graduate Program Director af programmet for din interesse for at lære mere.

Vores historie på USFSP fortsætter med at blive skrevet, og vi er glade for at invitere dig til at være en del af vores fremtid. Deltag i udforskningen, der er kandidat uddannelse og forskning på University of South Florida St. Petersborg.

Placeringer

  • Saint Petersburg

    USF St. Petersburg 140 7th Avenue South, 33701, Saint Petersburg

    Spørgsmål