Keystone logo
© Eva Dang
University of Southampton

University of Southampton

University of Southampton

Introduktion

Over 6.500 internationale studerende fra mere end 135 lande vælger at studere ved University of Southampton hvert år. Derudover har vi forbindelser med universiteter og partnere rundt om i verden, hvilket gør os til en virkelig international institution.

Her på Humaniora fascineres vi af mennesker og deres aktiviteter og præstationer gennem århundrederne, fra forhistorien til nutiden. Vi er velkendte for banebrydende og internationalt vigtig forskning og uddannelse på tværs af vores omfattende discipliner, hvoraf de fleste er placeret i top ti på tværs af britiske universiteter .

At vide, hvad der gør mennesker ticker, er vigtigere end nogensinde i disse turbulente tider. At studere for en grad i en af ​​vores discipliner giver folk nyt indblik i menneskeheden og beder om den slags intellektuel vitalitet og kreativ energi, der springer af en dyb lidenskab for læring og undervisning.

Vores videregående akademiske medarbejdere yder vores undergraduate og postgraduates med det højeste niveau af undervisning og support, deres ekspertise er altid baseret direkte på deres personlige forskning.

Udover at arbejde inden for deres egne fag arbejder vores akademikere sammen på tværs af fagområderne for at få yderligere viden. Det betyder, at tankevækkende emner som slaveri kan undersøges fra flere perspektiver for at give eleverne et omfattende billede af de komplekse problemer.

Vores innovative forskningscentre samler forskere til at fokusere på brede emner som det 18. århundrede og middelalder- og renæssancens verdener. Vi er også vært for det unikke Parkes-institut for jødiske / ikke-jødiske relationer og Parkes-biblioteket, en af ​​de største samlinger af jødiske arkiver i Europa.

Vores banebrydende forskning informerer vores undervisning, som regelmæssigt anerkendes som den næstbedste i den årlige National Student Survey. Gennem hele humaniora er vores akademiske medarbejdere venlige og tilgængelige. altid villig til at hjælpe og støtte deres elever til at lykkes.

Postgraduate muligheder for dig

I top 1% af universiteterne i verden (QS World University Rankings 2018), med 200 undervisede kurser og mere end 90 forskningskurser, har Southampton de verdenskendte akademikere og faciliteter, der hjælper dig med at blive det bedste inden for dit felt .

At vælge at studere i Southampton betyder at blive en del af et pulserende, postgraduate samfund.

Tag dit sted i spidsen, blandt nogle af de mest talentfulde studerende og akademikere i verden.

Southampton er den største by i den ceremonielle amt i Hampshire på Englands sydkyst.

Vi er beliggende 75 miles fra London; 19 miles fra Portsmouth og 12 miles fra Winchester. Vi er kun få minutter fra New Forest National Park, som er 219 kvadrat miles af smukke park og skov. Meget af det sydvestlige Hampshire er et smukt landskab, der strækker sig ind i det sydøstlige Wiltshire og mod øst for Dorset. Vi er også meget tæt på Stonehenge, en af ​​verdens underværker og det mest kendte forhistoriske monument i Europa.

Southampton har en befolkning på ca. 220.000 og er et af Storbritanniens mest grønne og hyggelige storbyområder. Southampton har sin egen lufthavn og hurtig-jernbaneforbindelser til London og resten af ​​Storbritannien. At være placeret på sydkysten er vi hjemsted for Carnival UK og har regelmæssigt de største krydstogtskibe i verden.

Southampton er også hjemsted for Southampton Football Club, som konkurrerer i Premier League og The Ageas Bowl, hjemmet til Hampshire County Cricket Club.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Southampton

    University of Southampton University Road, SO17 1BJ, Southampton

Spørgsmål