Keystone logo
University of Southampton Energi og bæredygtighed: Energi, ressourcer og klimaændringer (MSc)
University of Southampton

Energi og bæredygtighed: Energi, ressourcer og klimaændringer (MSc)

Southampton, Det Forenede Kongerige

1 Years

Engelsk

Fuldtid

03 Jul 2024

Sep 2024

GBP 30.000 / per year *

På campus

* for EU og internationale studerende| UK studerende: £9.250

Introduktion

Hjælp med at forme bæredygtig levering og brug af energi på dette MSc Energy and Sustainability-kursus ved University of Southampton . Vi har arbejdet med kommercielle energispecialister for at designe en mastergrad, der forbereder dig til en givende karriere i denne hurtigt voksende sektor. Du vil studere virkningen af fossile brændstoffer på miljøet og udvikle bæredygtige energiløsninger til at tackle en af vor tids største globale udfordringer.

Vores karakteristiske moduler inden for bioenergi, affald, energi og klimaændringer vil give dig en central forståelse af aktuelle problemstillinger. Vi lærer dig om:

  • Avancerede geografiske informationssystemer (GIS)
  • Globale perspektiver på klimaændringer og energi
  • Energiressourcer, teknologier og affaldsressourcehåndtering

De sidste 4 måneder af graden er dedikeret til forskning. Du vil gennemføre et betydningsfuldt forskningsprojekt og kan få mulighed for at arbejde med en af vores industrielle partnere; lige fra store forsyningsselskaber til små energikonsulenter, for at udvikle din faglige erfaring.

Særlige træk ved dette energi-, bæredygtigheds- og klimaændringskursus omfatter en workshop om 'demokratisering af energi'. Du vil udforske udfordringerne ved at levere energipolitik. Du vil deltage i gruppeopgaver, hvor du løser komplekse, tværfaglige problemer.

Indlæggelser

Programundervisning

Om skolen

Chat with students

Spørgsmål