
Master of Arts in Foodservice Management and Dietetics (MAFMD)
Los Angeles, USA
VARIGHED
32 Hours
SPROG
Engelsk
TEMPO
Fuldtid, Deltid
ANSØGNINGSFRIST
Anmod om ansøgningsfrist
TIDLIGSTE STARTDATO
Anmod om den tidligste startdato
STUDIEAFGIFTER
USD 2.137 *
STUDIEFORMAT
Fjernundervisning, På campus
* pr. enhed plus gebyrer for alle studerende, uanset placering
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Master of Arts in Foodservice Management and Dietetics vil forberede eleverne til at kommunikere principper og praksis for livslang ernæring relateret til sundhed og levetid samt evaluere principper og praksis relateret til wellness. Ved afslutningen af dette program vil kandidater være i stand til at implementere bedste praksis inden for personaleledelse i forbindelse med foodservice -systemer og sidde til det nationale certificeringsudvalg for diætledere (CBDM) Credentialing Exam.
Designet til
- Fremtidige ledere inden for foodservice management
- Personer interesseret i karriere som kostledere (CDM'er)
- Enkeltpersoner interesseret i sundhedspanel, lang levetid, wellness, ernæring og diæt
Indlæggelser
Stipendier og finansiering
Læreplan
Læseplan (32 enheder)
- GERO 488: Mad, kultur, sygdom og lang levetid i Italien og Middelhavet (4 enheder)
- GERO 500: Perspectives on a Changing Society: An Introduction to Aldring (4 enheder)
- GERO 512: Kommunikation af ernæring og sundhed (2 enheder)
- GERO 515: Fødevareproduktion og Foodservice Management (4 enheder)
- GERO 567: Forebyggelse af kroniske sygdomme gennem ernæring, fysisk aktivitet og livsstilsændringer (4 enheder)
- GERO 577: Foodservice og Senior Living (2 enheder)
- GERO 578 Revenue Management for Senior Living (2 enheder)
- GERO 591 Field Practicum (4 enheder)
- GERO 592 Tværfagligt forskningsseminar i aldring (2 enheder)
- GERO 593: Forskningsmetoder (4 enheder)
Programresultat
- Giv lederskab inden for foodservice-systemer og aldring ved hjælp af dokumenteret-baseret forskning og bedste praksis, og sæt dig til CDM-eksamenen.
- Kommunikere effektivt med, rådgive og uddanne forskellige befolkninger om mad og dens samfundsmæssige og kulturelle relevans med en personcentreret tilgang.
- Forstå vigtigheden af de biologiske, psykologiske og sociale aspekter af aldring, især når de vedrører fødevareproduktion og forbrug.
- Øv grundlæggende rammer og folkesundhedsmodeller ved hjælp af systemtænkning og bedste praksis inden for fødevaresikkerhed og produktion.
- Selvstændigt producere og evaluere komplekse menuer og formulere opskrifter.
- Forstå aspekterne af seniorlivs gæstfrihedsfunktioner, som de relaterer til madservice.
Karrieremuligheder
Foodservice ledelse i:
- Sundhedsfaciliteter
- Skoler
- Seniorbofællesskaber
- Corporate wellness
English Language Requirements
Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.