Keystone logo
© The University of St Andrews
University of St Andrews

University of St Andrews

University of St Andrews

Introduktion

St Andrews er et unikt og fængslende sted, og universitetet er en vigtig del af dets charme. Syv århundreders historie forbinder eleverne med byen, hvilket fører til den ældgamle og alligevel moderne institution, der er synlig i dag.

For dem, der er interesserede i at besøge eller flytte til St. Andrews, anbefaler vi at tage et kig på byinformationen, som beskriver de faciliteter og muligheder, der er åbne for lokalsamfundet. Du kan også finde information om universitetets ledelse, historie og strategi for fremtiden i nedenstående afsnit.

Campus funktioner

St Andrews har mere end 4.000 sengepladser og et fantastisk udvalg af overnatningssteder, der passer til enhver smag og pengepung. Kommende studerende kan være sikre på, at de vil finde passende bolig under deres studier.

Beboelsessale

Universitetet tilbyder en bred vifte af overnatningsmuligheder, der passer til forskellige studerendes livsstil, uanset om du vil have forplejning eller et køkken til at lave mad til dig selv, en værelseskammerat eller et individuelt soveværelse.

  Indlæggelser

  Adgangskrav

  University of St Andrews tilbyder en række fleksible adgangsmuligheder for at sikre, at vores døre forbliver åbne for alle studerende, uanset baggrund eller personlige forhold.

  Selvom adgangen til St. Andrew's er konkurrencedygtig, anerkender vi en række forskellige kvalifikationer og overvejer alle aspekter af din ansøgning, inklusive kontekst, din erklæring og referencer. Karakterer alene vil ikke garantere dig adgang, og faktiske tilbud kan være højere eller lavere end de anførte minimumskarakterer, der kræves af hvert program.

  Oplysninger om vores adgangskrav kan findes i forklaret akademisk adgang, og UK-baserede ansøgere kan bruge vores indikator til at se, hvilket sæt adgangskrav de skal se på. Alle ikke-UK-baserede ansøgere bør se på vores standard akademiske adgangskrav.

  Universitetet tilbyder også alternative adgangsveje for ansøgere, der kommer fra områder, hvor vi modtager begrænsede ansøgninger, og som ikke er i stand til at opnå de nødvendige karakterer, eller for dem, der vender tilbage til uddannelse efter en længere periode.

  Engelsk sprogkrav

  University of St Andrews byder studerende fra hele verden velkommen. For at sikre, at alle vores studerende kan få fuldt udbytte af deres valgte program, skal ansøgere dokumentere deres evne til at tale og skrive engelsk effektivt.

  De engelske sprogkrav og den type bevis, du er forpligtet til at levere, afhænger af, om du ansøger om et pre-grade-, bachelor- eller postgraduate-program.

  Visumkrav

  Internationale studerende kræver et visum for at bo og studere i Storbritannien. Hvorvidt du har brug for et visum, og hvilken type visum du skal bruge, afhænger af din nationalitet og længden af dit kursus.

  Besøgende akademikere, forskere og forskere bør kontakte University HR Immigration-teamet for visumrådgivning, før du indgiver din visumansøgning.

  Stipendier og finansiering

  St Andrews er forpligtet til at tiltrække de allerbedste studerende, uanset økonomiske forhold. Stipendier belønner akademisk ekspertise og er designet til at hjælpe studerende med at forsørge sig selv under deres tid på universitetet.

  Ansøgere med flygtningestatus, humanitær beskyttelse, diskretionær orlov og asylansøgerstatus opfordres til at ansøge om økonomisk støttestipendier. Din studieafgiftsstatus vil afgøre, hvilke stipendier der er tilgængelige for dig.

  Stipendierne og finansieringskataloget tilbyder en søgbar oversigt over finansieringsmuligheder, der tilbydes af universitetet til gebyrer, leveomkostninger, rejser og initiativer.

  University of St Andrews tilbyder mange postgraduate-stipendier hvert år. Der er også ressourcer til rådighed for postgraduates, der søger finansiering, herunder muligheder uden for universitetet. Vær dog opmærksom på, at tilbuddet om en universitetsplads ikke medfører en garanti for økonomisk støtte.

  University of St Andrews tilbyder postgraduate stipendier og andre økonomiske priser. Disse kan afholdes som supplement til ekstern finansiering eller priser fra et statsligt organ. Disse kan også dække (helt eller delvist) studieafgifter, vedligeholdelse (leveomkostninger inklusive indkvartering) eller begge dele.

  Stipendier er tilgængelige baseret på akademisk fortjeneste og økonomisk behov. Der er stipendier til rådighed for både hjemlige og oversøiske gebyrstatus. Stipendiet anbefaler at læse vilkårene for hver pris omhyggeligt og ansøge om en række finansieringskilder.

  Postgraduate stipendier

  Postgraduate studier er en investering i din intellektuelle udvikling og karrierepotentiale. University of St Andrews giver stipendier for at hjælpe så mange studerende som muligt med at fortsætte i videregående uddannelse.

  Tilgængeligheden af stipendier kan afhænge af dit studieområde eller gebyrstatus (f.eks. om du er 'Hjem' eller 'Oversøisk' studerende).

  English Language Requirements

  Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

  Placeringer

  • Saint Andrews

   St Katharine's West The Scores, KY16 9AJ, Saint Andrews

  Spørgsmål