Keystone logo
University of Suffolk MA i kriminologi: kriminalitet og ofre
University of Suffolk

MA i kriminologi: kriminalitet og ofre

Ipswich, Det Forenede Kongerige

1 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Aug 2023

GBP 8.235 / per year *

På campus

* om året på fuld tid £ 915 pr. 20 point - deltidsundervisning £ 12,150 - internationalt studieafgift pr. År

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

prison, prison cell, jail

MA Criminology: Crime and Victimization behandler aktuelle spørgsmål inden for undersøgelse af kriminalitet, samfunds sikkerhed og strafferet.

Det giver dig mulighed for at udvikle specialviden om de aktuelle tendenser og historiske debatter omkring årsag til kriminalitet, kriminalitetskontrol og regulering i Storbritannien og internationalt.

Kurset giver dig en spændende mulighed for at studere kriminologi på postgraduate niveau. Et kendetegn ved kriminologi ved University of Suffolk er samspillet mellem teori, politik og praksis, da kurset ledes og undervises af fagfolk med kriminalitet og samfundssikkerhedsbaggrund, der anvender kriminologisk teori i den virkelige verden.

Ved at studere ved University of Suffolk opnår du omfattende kritisk viden om forklaringer på kriminalitet og svar på dem. Du vil aktivt deltage i kritisk evaluering af de mange teoretiske, politiske og organisatoriske drivere, der udformer og informerer reaktioner på kriminalitet.

Du får også mulighed for at foretage detaljeret overvejelse om teoretiske og politiske spørgsmål, der er relevante for dine interesseområder, og anvende forskellige metoder og tilgange til at undersøge dem nærmere.

Dette kursus er designet til at muliggøre progression inden for forskning, politik og praksis inden for kriminalitet og retfærdighed. Du vil studere og diskutere spørgsmål vedrørende kriminologi i et dynamisk, progressivt miljø og blive opfordret til at tænke ud over det åbenlyse.

Kursusmoduler

Hvert af disse moduler inkluderer aspekter af uafhængig læring, der fremmer studerendes autonomi, hvilket giver de studerende adgang til materiale på det tidspunkt og det tempo, der passer dem bedst, og mere synkrone samarbejdsindlæringsoplevelser baseret på en delt læringsoplevelse med andre studerende og modulvejledere, der anvender debatter og diskussion, problemløsende aktiviteter og casestudier og scenarier under klasselokalet og ved hjælp af diskussionsforum, blogs og andre interaktive læringsværktøjer.

År 1

 • Teorier om kriminalitet og social afvigelse (M-niveau, obligatorisk 20 point). Teorier om kriminalitet og social afvigelse introducerer studerende til den historiske oprindelse af de teoretiske perspektiver på kriminalitet og social afvigelse, der i øjeblikket informerer om strafferetlig politik generelt og politik og praksis. Det involverer en analyse af omfanget, forklaringskraften og kritikken af disse perspektiver og de sociale og politiske forhold, hvorunder særlige måder at tænke på kriminalitet og afvigelse kommer til udtryk. Det bevæger sig videre med at involvere studerende i en kritisk overvejelse af den konceptuelle understøttelse af nutidige debatter og kontroverser inden for kriminalitet og ofre.
 • Modeller og metoder til kriminologisk forskning (M-niveau, obligatorisk 20 point). Modeller og metoder til kriminologisk forskning har fire elementer: den historiske udvikling, debatter og kontroverser inden for samfundsvidenskabelig forskning, en overvejelse af de teoretiske, konceptuelle, filosofiske og ideologiske baser for nutidig anvendt kriminologisk forskning; potentialet og begrænsningerne ved nutidige tilgange til anvendt kriminologisk forskning inden for kriminalitet og victimisering og de analytiske og metodiske færdigheder, der er nødvendige for udførelsen af anvendt social forskning.
 • Unge mennesker, gruppeovergreb og voldelig kriminalitet (M-niveau, obligatorisk 20 point). Unge mennesker, grupper, der krænker og voldelig kriminalitet, undersøger kritisk teori og forskning i gruppers krænkelse af unge, primært i Det Forenede Kongerige, det europæiske fastland og Nordamerika. Den analyserer bande-politik i Det Forenede Kongerige, fastlands-Europa og Nordamerika og identificerer effektive og potentielt overførbare former for intervention. Modulet udforsker oprindelsen og udviklingen af bande-fænomenet i Storbritannien, Fastlands-Europa og Nordamerika; de sociale, økonomiske, politiske og kulturelle kræfter, der har formet voldelige grupper, der krænker; omfanget, arten og virkningen af voldelige grupper, der er krænket af unge i Storbritannien historien om forsøg på at bekæmpe bande-kriminalitet i Storbritannien, fastlands-Europa og Nordamerika; evidensgrundlaget for den nuværende politik, strategi og intervention, der informerer de nuværende bandeinterventioner i Storbritannien og andre steder programmer for indblanding af bande og reduktion af vold i Storbritannien, Fastlands-Europa og Nordamerika.
 • Strafferet: ideologi, politik og praksis (M-niveau, valgfri 20 point). Strafferet: Ideologi, politik og praksis undersøger kritisk udviklingen af teori, politik og praksis i de britiske retssystemer fra det 18. århundrede til i dag. Det introducerer studerende til den historiske oprindelse af teorier, ideer, politikker og praksis, der er operationel inden for strafferet i Storbritannien; det involverer en analyse af virkningerne af politikker og praksis med hensyn til de angivne mål og mål for retssystemer; det forhører de sociale, økonomiske og politiske forhold, hvorunder særlige ideer er blevet indarbejdet i politikken.
 • Samarbejde og partnerskab (M-niveau, valgfri 20 point). Collaborative Working and Partnership overvejer den lovgivningsmæssige oprindelse for samarbejde, der arbejder inden for kriminalitet og vold i Storbritannien med nogle sammenligninger med fastlands-Europa og Nordamerika. Teorier, ideer, politikker og praksis udviklet således. Dermed trækker den på omfattende internationalt casestudiemateriale. Den tilbyder en analyse af virkningerne af politikker og praksis, der har betydning for samarbejde, når det gælder deres erklærede mål og mål. Det forhører de sociale, økonomiske og politiske forhold, hvorunder samarbejdsstrategier til problemer med kriminalitet, vold og vold er lykkedes, og hvor de har fejlet.
 • Victimization and Sulnerability (M-level, Optional 20 Credits). Ofre og sårbarhed overvejer, hvorfor og på hvilke måder, nogle grupper bliver uforholdsmæssigt ofre og vil omfatte en undersøgelse af vold i hjemmet, onlinemishandling, magtfulde forbrydelser og folkedrab. Victimology er ofte blevet omtalt som en underdisciplin af kriminologi, der har sine egne teoretiske og konceptuelle tråde og i stigende grad anerkendes som et studieområde i sig selv. Inden for politik, politik og praksis lægges der en stigende vægt på behovene og rettighederne for ofre for kriminalitet. At anerkende omfanget, mønstrene og virkningerne af ofre er afgørende for at muliggøre informeret diskussion om kriminalitet og afvigelse. Dette modul søger at udvide de studerendes forståelse af nutidig kriminalitet og strafferetlige spørgsmål ved at udforske begrebet victimisering, oplevelser fra ofre for kriminalitet og udvikling som reaktion på dem både inden for og uden for staten. For eksempel vil modulet give et fokus på, hvad der er kommet til at blive kaldt Contextual Safeguarding, en tilgang til forståelse og reaktion på unges oplevelser med betydelig skade ud over deres familier. Modulet analyserer casestudiemateriale fra Storbritannien, andre anglophone-nationer og fastlands-Europa for at vurdere virkningen af politikker og praksis, der er udviklet inden for områderne beskyttelse af børn og ungdomsbeskyttelse, og en undersøger de faktorer, der skaber succes og fiasko. Den identificerer de sociale, økonomiske og teknologiske omstændigheder, der har gjort nogle børn og unge sårbare, og de politiske forhold, under hvilke børn og unge er blevet udsat for vold og misbrug, er kommet frem som spørgsmål inden for social og strafferetlig politik.
 • Afhandling (M-niveau, obligatorisk, 60 point). Gennem hele MA-kurset opfordres de studerende til at skelne mellem og kritisk evaluere forskellige teoretiske, tekniske, normative, moralske og politiske tilgange. Efter at have gennemført de underviste moduler på MA-kurset vil de studerende fortsætte med at udvikle deres forståelse inden for mere specialiserede områder og bygge videre på viden, der tidligere er opnået, gennemføre dybdegående undersøgelser af teorier og forskning med vægt på kritisk evaluering af både teori og metoder gennem deres afhandling, som giver studerende mulighed for at demonstrere deres avancerede stipendium og akademiske evner på en original, kreativ og etisk måde for at finde en effektiv løsning på et problem eller et problem i det virkelige liv. Afhandlingen samler det arbejde, der er udført i de tidligere moduler, især udvikling af den hurtige evidensvurdering og forskningsforslaget til et forskningsprojekt, der er designet, udført og evalueret af de studerende selv.

Karrieremuligheder

Uanset om du er nyuddannet eller professionel, der arbejder med unge, vil MA Kriminologi: Kriminalitet og Victimization give dig mulighed for både at få en kritisk forståelse af nutidig kriminologisk teori, da den vedrører unge mennesker, og værktøjerne til at udføre forskning i denne, høje profil og ofte omstridt felt.

Vi sigter mod at sikre, at du udvikler de færdigheder og kompetencer, som arbejdsgivere søger, herunder forskning og analyse; politikudvikling og fortolkning uafhængig tanke skrivning og præsentation samt tidsstyring og ledelsesevner.

Dette letter af det faktum, at mens du er her, vil du blive fuldt involveret i skolens professionelle forskningskultur.

Gebyrer og finansiering

2021-22

 • Fuldtidsundervisning: £ 8,235
 • Deltidsundervisning: £ 915 pr. 20 point
 • Internationalt studieafgift: £ 12,150

Yderligere information

 • 20% reduktion i gebyrer for University of Suffolk kandidater

På University of Suffolk giver dine studieafgifter adgang til alle de sædvanlige undervisnings- og læringsfaciliteter, som du forventer. Der kan dog være yderligere omkostninger forbundet med dit kursus, som du bliver nødt til at budgettere for.

Adgangskrav

Akademiske krav

 • Minimum af en 2: 1 bachelorgrad eller tilsvarende. Et samfundsfag er fordelagtigt, men ikke nødvendigt.
 • Relevant erfaring vil blive overvejet.

Engelsk Sprogkrav

 • IELTS (Academic eller UKVI): 6,5 samlet og mindst 5,5 i hver komponent
 • Cambridge Assessment English: C1 Advanced Certificate in Advanced English minimum samlet score på 180, ikke mindre end 162 i hver komponent
 • Pearson Test of English (PTE Academic): CEFR C1 niveau
 • TESA (Test af engelsk til studier i udlandet): 6,5 samlet og mindst 5,5 i hver komponent
 • TOEFL iBT (kun acceptabelt for studerende, der ikke har brug for et Tier 4-visum for at studere i Storbritannien): 93 generelt med et minimum på 12 i læsning, 11 i at lytte, 17 i at tale og 20 skriftligt
 • University of Suffolk Password Skills Test: 6.5 / 7.0 samlet og mindst 5,5 i hver komponent

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • MS i kriminologi og kriminel retfærdighed
  • Tampa, USA
 • Master i kriminologi
  • Leuven, Belgien
 • Global Criminology MA
  • London, Det Forenede Kongerige