Keystone logo
University of Sussex Business School

University of Sussex Business School

University of Sussex Business School

Kom med på campus til vores Masters Open Day lørdag den 2. marts

Mød vores Business School-fakultet og find det rigtige kursus for dig.

Introduktion

University of Sussex Business School

På University of Sussex Business School forsøger vi at tage fat på nogle af de vigtigste udfordringer, som den moderne verden står over for, lige fra klimaforandringer til en arbejdsverden i udvikling. Vores ekspertises nuværende omfang og kvalitet placerer os på forkant med forskning og undervisning, der er direkte relevant for virksomhedspraksis og politikudformning.

University of Sussex Business School er akkrediteret af både EQUIS og AMBA og udvikler nuværende og kommende ledere, som vil være fortalere for kritisk og original tænkning. Vores fokus er på at styre innovation med henblik på sociale og økonomiske fremskridt.

Vores arbejde er baseret på ledelse, økonomi, videnskab, teknologi og innovationsstudier for at påvirke fremtiden for mennesker og institutioner verden over. Vi undersøger de spørgsmål, der betyder noget, for at ændre vores verden og din fremtid.

Beliggende i Falmer nær Brighton, inden for rækkevidde af London og de store internationale lufthavne Gatwick og Heathrow. Vi tilbyder en række kurser inden for ledelse, finansiering, regnskab, økonomi, politik, bæredygtighed, udvikling, iværksætteri og markedsføring. Vores campus- og onlineprogrammer omfatter bachelor-, kandidat-, MBA- og ph.d.-programmer.

Ranglister

Vi er nummer 13 i Storbritannien for Business and Economics (Times Higher Education World University Rankings 2022) og tredje i Storbritannien for forskningsindtægter 2015-2019 (Chartered Association of Business Schools). Vi ligger som nummer 37 i verden for at levere på FN's mål for bæredygtig udvikling (Times Higher Education World Impact Rankings 2022).

QS World University Rankings efter emne 2022

  • 1. i verden for udviklingsstudier
  • Top 15 i Storbritannien for økonomi og økonometri

QS Business Masters Rankings 2022

  • 9. i Storbritannien og World Top 50 - Supply Chain Management Masters rangering
  • Top 20 i Storbritannien og World Top 100 - Management Masters-rangering
  • Top 20 i Storbritannien og verdens top 60 - rangering af Masters in Marketing
  • Top 25 i Storbritannien og 101-110 i World - Finance Masters-ranglisten

Vi er nummer 12 i Storbritannien for økonomi og virksomhed, præstationsrangeringen af videnskabelige artikler for verdensuniversiteter i 2021 (NTU-rangering).

Akkrediteringer

EFMD Equis-akkrediteretAMBA-akkrediteret

Placeringer

  • Brighton

    Jubilee Building, Falmer, BN1 9RH, Brighton

Spørgsmål