Keystone logo
University of Sussex Business School Cand.merc. regnskab og finans
University of Sussex Business School

Cand.merc. regnskab og finans

Brighton, Det Forenede Kongerige

1 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 22.500 / per year *

På campus

* Internationale studerende: £22.500 om året for fuldtidsstuderende. Hjemmestuderende: £12.750 om året for fuldtidsstuderende

Kom med på campus til vores Masters Open Day lørdag den 2. marts

Introduktion

Udvid din regnskabs- og økonomividen og forbered dig på en succesfuld karriere inden for finansielle eller professionelle tjenester.

På denne cand.merc. studerer du komplekse problemstillinger inden for regnskab og finans, og overvejer regnskabets bredere funktioner i samfundet. Du lærer at demonstrere kritiske færdigheder i at evaluere konkurrerende tilgange og bliver dygtig til at foreslå løsninger. Dette vil åbne op for en bred vifte af karrierer, herunder i finansielle institutioner, ledelseskonsulenter eller offentlige organer. Kurset forbereder dig også til ph.d.-studiet ved at give dig de færdigheder, du skal bruge for at fortsætte din uddannelse til næste niveau.

Du kan også vælge muligheder for at udvide din horisont og skræddersy kurset til dine interesser, herunder etik, iværksætterfinansiering, international virksomhedsrapportering, penge og bank.

Når du studerer på University of Sussex Business School , vil du drage fordel af vores stærke brancheforbindelser, ekspert akademisk personale, der rådfører sig med ledere i erhvervslivet og regeringen, og avancerede undervisnings- og læringsfaciliteter. Vi producerer førende forskning, der påvirker politik og praksis.

Akkreditering

Kandidatuddannelsen er blevet tildelt en akkreditering på fire papirer fra Association of Chartered Certified Accountants (ACCA).

MSc'en er også akkrediteret af Chartered Institute of Management Accountants (CIMA) med henblik på fritagelse fra nogle faglige eksamener gennem Accredited degree accelerated rute.

University of Sussex Business School er akkrediteret af EQUIS, det mest omfattende institutionelle akkrediteringssystem for handels- og ledelsesskoler. Akkreditering sikrer streng kvalitetskontrol, benchmarking i forhold til internationale standarder og er anerkendt over hele verden.

Karrieremuligheder

Indlæggelser

Læreplan

Ranglister

Programundervisning

Stipendier og finansiering

Akkrediteringer

Studenterklæringer

Om skolen

Spørgsmål