Keystone logo
University of Sussex

University of Sussex

University of Sussex

Introduktion

Om os

University of Sussex er et førende forskningsintensivt universitet nær Brighton. Vi har både et internationalt og lokalt syn på medarbejdere og studerende fra mere end 100 lande og hyppigt engageret i samfundsaktiviteter og -tjenester.

129753_129711_LEW-6.jpg

Innovativ forskning og stipendium

Sussex er et førende forskningsuniversitet, som det afspejles i 2014 Research Excellence Framework (REF).

Over 75% af forskningsaktiviteten på Sussex er kategoriseret som verdensledende (4 *) eller internationalt fremragende (3 *) med hensyn til originalitet, betydning og strenghed.

Individuelle højdepunkter i REF 2014-resultaterne inkluderer:

  • Sussex History var den højest bedømte historieindgivelse i England for kvaliteten af sine forskningsresultater
  • den engelske forelæggelse af Sussex steg fra 31. til 9. i hele Storbritannien siden den sidste undersøgelse af undersøgelsen i 2008
  • 84% af universitetets forskningseffekt inden for psykologi blev bedømt som den bedst mulige karakter, 4 *
  • Sussex Geography havde den mest 4 * -vurderede forskningseffekt af enhver geografisk indsendelse overalt i Storbritannien.

Generelt blev universitetet placeret 36. (af tværfaglige institutioner) efter gennemsnitskarakter (GPA).

Undervisning og læring

University of Sussex har 16.820 studerende (2017-18 fuldtidsækvivalenter), hvoraf omkring en fjerdedel er postgraduate. 76% af vores studerende er UK-studerende eller EU-studerende, og 24% er oversøiske studerende.

Kreativ tænkning, mangfoldighed i vores undervisning, intellektuel udfordring og tværfaglighed har altid været grundlæggende for en Sussex-uddannelse.

Vores mål er at levere undervisnings- og læringsprogrammer informeret med den aktuelle forskning, attraktive for studerende med al socioøkonomisk og kulturel baggrund og som leverer færdigheder for livet.

Vores medarbejdere

Sussex har udviklet et ry for innovation og inspiration og tiltrækker førende tænkere og forskere.

Vi har mere end 2.100 medarbejdere, herunder omkring 1.000 undervisere og forskere, hvoraf over 300 kun er forskere.

Vi har haft tre nobelprisvindere, 12 stipendiater fra det britiske akademi og en vinder af den prestigefyldte Crafoord-pris på vores medarbejdere.

129755_129709_Mootlg-13.jpg

International Sussex

Fra sin stiftelse har Sussex haft et internationalt perspektiv på sine akademiske aktiviteter og sine synspunkter.

Vi tiltrækker personale og studerende fra mere end 100 lande til vores campus, og næsten en tredjedel af personalet kommer uden for Storbritannien.

Vores forskning håndterer store verdensspørgsmål med førende ekspertiseområder som klimaændringer og udviklingsundersøgelser.

Vi har omfattende forbindelser med institutioner overalt i verden, såsom Peking University, National Taiwan University og Harvard-Sussex-programmet.

Campus liv

Sussex har en af de smukkeste campusplaceringer i Storbritannien.

Campus ligger i et bølgende parkland på kanten af Brighton og kombinerer prisvindende arkitektur med grønne åbne rum.

Campus er omgivet af South Downs National Park, men kun få minutter væk fra den livlige by Brighton

Bygningerne, der udgør hjertet af campus, blev designet af Sir Basil Spence og fik status som bygningsstatus i 1993. Falmer House er en af kun to uddannelsesbygninger i Storbritannien, der er klasset I-liste til anerkendelse af dets ekstraordinære interesse.

129754_129710_CLB-03.jpg

Erhvervslivet og samfundet

Sussex har en lang tradition for at samarbejde med erhvervslivet og samfundet, som fortsætter i dag gennem aktiviteter som Sussex Innovation Center, offentlige foredrag og tjenester til samfundet.

Vores mål er at hjælpe virksomheder og organisationer i regionen med at udvikle højere personalefærdigheder gennem uddannelse og at stimulere innovation gennem partnerskab med andre institutioner uden for Sussex til gavn for det bredere samfund.

Sussex Innovation Center yder støtte til oprettelse og vækst af teknologi- og videnbaserede virksomheder i Sussex.

Centret er nu et blomstrende forretningsmiljø for næsten 80 højvækstvirksomheder.

Siden oprettelsen har mere end 160 virksomheder været baseret på centret; deres samlede indtægter overstiger £ 250 millioner og de beskæftiger hundreder af mennesker lokalt.

Placeringer

  • Brighton

    Brighton, Det Forenede Kongerige

Chat with students

Spørgsmål