Keystone logo
University of Sussex MA i kriminologi og strafferet
University of Sussex

MA i kriminologi og strafferet

Brighton, Det Forenede Kongerige

1 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

01 Sep 2024

Sep 2024

GBP 10.500 / per year *

På campus

* £10.500/år for fuldtidsstuderende, Kanaløerne og Isle of Man-studerende | £21.500/år for fuldtidsstuderende på internationalt plan

Introduktion

Udforsk en spændende blanding af kriminologi og strafferetlige emner, og adresser vigtige moderne spørgsmål og debatter. Ved at studere kriminologisk teori og politik vil du se, hvordan konceptuelle rammer kan anvendes til at tænke på kriminalitet og samfund.

Vores MA er understøttet af vores forskningsekspertise om emner som:

  • seksuel vold
  • terrorisme
  • fængsler og straf
  • kulturkriminologi
  • eksistentiel kriminologi.

Du vil blive undervist af eksperter, der former området for kriminologi og strafferetsstudier. Deres seneste indsigt og forskning understøtter kursets indhold. Kurset trækker også på ekspertise fra Sussex Law School . Dette vil hjælpe dig med at udvikle et tværfagligt perspektiv og forstå problemstillinger i forskellige sammenhænge.

Når du studerer i et livligt intellektuelt miljø, får du mulighed for at netværke med andre studerende fra hele verden. Det globale perspektiv, du får disse netværk, vil også være værdifuldt, når du er færdiguddannet.

Vi forstår, at det er en meget vigtig beslutning at beslutte, hvor og hvad man skal studere. Vi vil gøre alle rimelige anstrengelser for at give dig de kurser, tjenester og faciliteter, der er beskrevet i dette prospekt. Men hvis vi har brug for at foretage væsentlige ændringer, for eksempel på grund af regerings- eller lovgivningsmæssige krav, eller uforudsete personaleændringer, giver vi dig besked så hurtigt som muligt.

Karrieremuligheder

Læreplan

Indlæggelser

Programundervisning

Stipendier og finansiering

Om skolen

Spørgsmål